Libnet.ro
UNICEF

18:15

Eugen Teodorovici, veste-bomba: imi anunt candidatura in mod oficial

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, veste-bomba: imi anunt candidatura in mod oficial

Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al partidului. continuă pe Antena3

Teodorovici si-a anuntat candidatura pentru sefia PSD:Nu poti da din coada pe langa presedintele Iohannis cand calca in picioare PSD

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al partidului, intr-o conferinta de presa organizata in curtea sediului central al PSD. El a afirmat ca, avand actuala conducere, cel mai mare partid din Romania se pare ca tine mortis sa devina cel mai mic. Nu poti da din coada pe langa presedintele Iohannis in timp ce presedintele Iohannis calca in picioare PSD, a afirmat Teodorovici.

Eugen Teodorovici si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al PSD

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al PSD.

Eugen Teodorovici va candida la sefia PSD si acuza actuala conducere ca lasa acest Guvern sa-si faca de cap

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anuntat ca va candida la functia de presedinte al PSD, pe motiv ca actuala conducere a formatiunii lasa Guvernul Orban sa-si faca de cap. Eugen.

Eugen Teodorovici: Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Cat de cinic sa fii ca sa accepti sa sacrifici interesele a milioane de cetateni romani de buna credinta, care au respectat cu supunere si rabdare regulile de protejare in fata virusului, in timp ce Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii?.

Eugen Teodorovici: De asta nu voi vota legea carantinei!

Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Senatorul PSD afirma ca nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

De ce refuza Eugen Teodorovici sa voteze legea carantinei

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea, intrucat nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )