Libnet.ro
UNICEF

07:30

EUGEN TOMAC: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa. continuă pe Ziarul Bursa

Tomac: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa, declara la RFI presedintele PMP, Eugen Tomac.

Traian Basescu, posibil candidat la Primaria Bucuresti. Dreapta nu se intelege pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Capitala

PMP anunta esuarea negocierilor partidelor de drepta, privind candidatii pentru Primaria Capitalei. Pana la aceasta ora, nu a existat o intalnire PNL-USR-PMP, pentru a desemna candidatii si liste comune impotriva PSD, scrie Eugen Tomac, liderul formatiunii, pe o retea de socializare. in aceste conditii, nu este exclus ca fostul presedinte Traian Basescu sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti.

Traian Basescu, anunt bomba! Sustinatorii nu se asteptau la o asemenea veste

Surpriza din partea fostului presedinte Traian Basescu. Acesta a declarat ca este dispus sa candideze la Primaria Capitalei din partea PMP in cazul in care lucrurile pe partea dreapta a politicii in privinta candidaturii nu se vor clarifica. Nu o sa imi las partidul, a spus Traian Basescu.

Traian Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca daca situatia o va impune, ar putea candida pentru functia de primar general al Capitalei. Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul, a spus fo.

Traian Basescu, despre candidatura la primaria Capitalei: Nu ma voi da in laturi si nu-mi voi lasa partidul Bucurestiul e de stanga, Clujul e de dreapta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la Digi 24, ca ia in calcul sa candideze la primaria Capitalei daca PNL si USR nu vor include si PMP in negocieri. Ar fi o veste extraordinara candidatura lui Ponta fiindca ar rupe votanti de la PSD. Tineti minte ca Bucurestiul a fost mereu de stanga, atrage atentia Basescu.

Ioana Constantin (PMP): Victor Ponta, chiar si dupa toti anii astia, este mult prea mic pentru a fi considerat pe aceeasi treapta cu Traian Basescu intr-o lupta pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca daca fostul presedinte Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )