Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac: in Bucuresti nu exista o alianta a Dreptei, e o minciuna Noi nu am avut o agenda cu PSD Sunt consilieri USR care acum candideaza pe listele social-democratilor (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: in Bucuresti nu exista o alianta a Dreptei, e o minciuna Noi nu am avut o agenda cu PSD Sunt consilieri USR care acum candideaza pe listele social-democratilor (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat joi, pentru B1 TV, ca in Bucuresti nu exista o alianta impotriva PSD, asa cum se vorbeste in spatiul public, ci simple intelegeri. continuă pe B1

Eugen Tomac: Motiunea nu trece.Tara se afla pe marginea prapastiei, iar PSD se pregateste sa-i dea un branci fatal

Liderul PMP Eugen Tomac sustine ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban nu va trece. Sa depui motiune de cenzura intr-o situatie de urgenta este un act iresponsabil si cinic. Doar Ciolacu si ai lui sunt capabili, din ratiuni electorale marunte, sa isi imagineze ca exista optiunea de a suprapune o criza politica peste cea sanitara, economica, sociala, a scris Eugen Tomac pe Facebook. PMP nu voteaza motiunea PSD.

Eugen Tomac: A inceput oficial campania electorala si odata cu ea, campania de manipulare si victimizare ieftina. Aceste cedari miros a blat

Eugen Tomac a rabufnit pe contul sau de socializare. Liderul PMP considera ca tot ce se intampla in aceasta campanie electorala este o mare manipulare.

Eugen Tomac, despre marele blat de la Bucuresti:La televizor sunt toti eroi, toti lupta cu ciuma rosie

Presedintele executiv al PMP a oferit o serie de explicatii cu privire la pozitionarea partidului in alegerile locale din Bucuresti. Tomac vorbeste despre un mare blat si aduce o serie de acuzatii celor de la PNL si USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )