Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eugen Tomac: Cel mai slab politician a fost Viorica Dancila!

B1 B1,
Eugen Tomac: Cel mai slab politician a fost Viorica Dancila!

Eugen Tomac, liderul PMP, face o retrospectiva politica a anului 2019 in care ataca dur fosta conducere a PSD. Acesta spune ca cel mai slab politician al anului a fost Viorica Dancila iar actualul premier Ludovic. continuă pe B1

Eugen Tomac a facut analiza politicienilor activi in 2019: Orban, cel mai norocos

Liderul PMP Eugen Tomac, a scris, joi, pe Facebook, ca cel mai slab politician de anul trecut a fost.

Ronaldo, un geniu al fotbalului: Cum arata cifrele sale in cel mai slab an din ultimul deceniu

Cristiano Ronaldo 34 de ani) va incheia un an considerat dezamagitor dupa standardele sale, dar unul la care, asa cum a fost, ar fi considerat de vis pentru multi fotbalisti.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Ce obiective politice are Eugen Tomac in 2020

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut un bilant al anului 2019 si a spus ce isi doreste pe plan politic de la 2020.

Ioana Constantin (PMP): Din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii 20 de ani. Revenirea la alegeri in 2 tururi, o obligatie

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, a tras un semnal de alarma si a explicat ca din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii.

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Scandalurile care au zdruncinat CASA REGALA in 2019: An ORIBIL pentru Regina Elisabeta. Cine a suparat-o cel mai mult pe suverana (FOTO)

2019 a fost un an negru pentru monarhia britanica, plin de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta. Cunoscutul scriitor englez si editorialist A. Wilson a publicat o.

Turcia ia in calcul trimiterea de trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc ar putea aproba si cel mai probabil ca o va si face) o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost.

Romanii au cheltuit cel mai putin dintre europeni pentru mesele in oras in 2018, potrivit Eurostat

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor alocate meselor in oras intre anii 2008 si 2018. Ponderea acestora a fost de 1,9% din totalul cheltuielilor gospodariilor in 2018, cel mai scazut nivel din randul statelor Uniunii Europene, fata de 2,9% in 2008, arata un raport al Eurostat.

Carmen Tanase, marturie emotionanta: Cel mai drag moment pe care l-a trait pana acum

Actrita Carmen Tanase a fost provocata, miercuri, de Sabina Iosub, sa spuna care este cel mai drag moment al sau pe care l-a trait pana acum.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )