Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eugen Tomac: Daca PSD merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi

B1 B1,
Eugen Tomac: Daca PSD merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima data cand candidatul PSD nu va ajunge in turul al doilea. Prezent, joi, la Constanta,. continuă pe B1

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Dragnea sustine ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat: Am vazut foarte multe comentarii. Sunt proaste / Sa nu va asteptati la un anunt spectaculos duminica seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat, ca a vazut foarte multe comentarii proaste si ca opteaza in continuare pentru un candidat comun PSD-ALDE. El le-a mai spus jurnalistilor sa nu se astepte ca anuntul pe care il va face duminica seara pe aceasta tema sa fie spectaculos.

Eugen Tomac: Cel mai mare castig pe care il poate avea Romania in UE ar fi prezenta lui Traian Basescu la Bruxelles

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca fostul presedinte Traian Basescu ar ajunge sa faca parte din Parlamentul European, acest lucru ar fi cel mai mare.

Eugen Tomac: Aceste alegeri sunt cele mai importante de cand s-a creat UE. Curentele politice populiste sunt cea mai mare amenintare pentru Uniunea Europeana

Liderul PMP, Eugen Tomac, avertizeaza ca cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene sunt curentele populiste care lupta impotriva ideii de Europa unita. in acest context, Tomac a subliniat.

Eugen Tomac: Curentele politice populiste sunt cea mai mare amenintare pentru Uniunea Europeana. Aceste alegeri sunt cele mai importante de cand s-a creat UE

Liderul PMP, Eugen Tomac, avertizeaza ca cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene sunt curentele populiste care lupta impotriva ideii de Europa unita. in acest context, Tomac a subliniat.

Ponta: Daca PSD ia sub 30% in alegeri, Dancila il va executa pe Dragnea. Daca ia peste 30% Dragnea o va executa pe Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca, in cazul in care PSD va obtine un scor mai slab la alegerile pentru Parlamentul European, sub 30%, atunci premierul Viorica Dancila il va executa pe actual presedinte al partidului, Liviu Dragnea. Daca PSD obtine un rezultat bun, o va executa Dragnea pe Dancila.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Noi am facut un plan impreuna, sa mergem pe o candidatura comuna. Ce planuri are Dragnea

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu a inteles ca anuntul liderului PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizeaza o candidatura proprie la prezidentiale. Presedintele ALDE a precizat ca exista un plan cu privire la o candidatura comuna a celor doua partide. De partea cealalta, presedintele PSD Liviu Dragnea are alte planuri, separate de cele ale partenerului de Coalitie.

Indonezia: Sase persoane decedate in urma protestelor de dupa alegerile prezidentiale

Sase oameni au murit in timpul protestelor de strada din Jakarta, care au inceput marti, dupa ce comisia pentru alegeri prezidentiale a confirmat victoria lui Joko Widodo, scrie Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )