Libnet.ro
UNICEF

08:30

Eugen Tomac, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: Sa nu ignore nimeni mesajul lui

B1 B1,
Eugen Tomac, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: Sa nu ignore nimeni mesajul lui

Eugen Tomac, presedintele PMP, a comentat posibilitatea ca Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile locale din primavara. E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom avea un. continuă pe B1

Tomac, despre o posibila candidatura a lui Basescu pentru Capitala: Oricand poate oferi surpriza pe scena politica

Liderul PMP Eugen Tomac, a declarat vineri, la Digi24, ca fostul presedinte Traian Basescu poate oricand oferi surpriza pe scena politica, in privinta primariei Capitalei.

Traian Basescu, candidat la Primaria Capitalei? Ce spune liderul PMP despre posibilul rival al Gabrielei Firea

Liderul PMP Eugen Tomac a precizat vineri, potrivit Digi24, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, poate oferi oricand surprinza pe scena politica, in privinta primariei Capitalei. Traian Basescu, candidat la Primaria Capitalei? Din spusele acestuia orice este posibil, in privinta candidaturii. E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom .

Eugen Tomac: Putin s-a suparat pe decizia PE. Am reiterat astazi, la Strasbourg, un adevar incontestabil. Romaniei i-au fost luate teritorii care nu i-au fost inapoiate (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, sustine ca a reiterat, miercuri, la Strasbourg, un adevar incontestabil, si anume ca Romaniei i-au fost luate teritorii care nu i-au fost inapoiate odata.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )