Libnet.ro
UNICEF

08:15

EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila , un om politic dedicat muncii, a declarat, astazi, presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila, un om politic dedicat muncii, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen.

Eugen Tomac: Acuzarea STS pentru haosul din ziua alegerilor arata clar ca ministrul Dan nu a inteles ca tupeul marca Dragnea nu mai tine

Sa fii membru al Guvernului, sa fii responsabil de organizarea foarte proasta) a alegerilor si tot tu sa spui ca alegerile au fost fraudate este dovada de lipsa de logica si de subevaluare a inteligentei.

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3.

GUVERNUL A HOTARAT: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 10 noiembrie

Guvernul va adopta, in sedinta de astazi, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannisdomina clasamentul candidatilor la alegerile prezidentiale, arata un sondaj CURS. Pentru locul doi batalia e stransa, insa oricine ar intra in turul final ar avea sanse mici sa ajunga la Cotroceni, intr-o competitie cu actualul presedinte.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

Klaus Iohannis vrea REFERENDUM pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI odata cu ALEGERILE PREZIDENTIALE (VIDEO)

Klaus Iohannis este de parere ca un posibil referendum pentru modificarea Constitutiei ar fi bine sa fie organizat odata cu alegerile prezidentiale din toamna. intrebat daca exista o recomandare a Comisiei.

Platforma online pe care romanii din strainatate se pot preinregistra pentru a vota la alegerile prezidentiale din acest an

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat, marti, platforma votstrainatate. ro pe care cetatenii romani din diaspora se pot preinregistra pentru a vor la alegerile prezidentiale din acest an. Romanii din strainatate vor putea vota in zilele de vineri, sambata si duminica, atat la primul cat si la al doilea tur de scrutin.

Tomac: PMP va sesiza Avocatul Poporului cu privire la Codul administrativ

Partidul Miscarea Populara va sesiza Avocatul Poporului cu privire la Codul administrativ prin care .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )