Libnet.ro
UNICEF

17:15

Eugen Tomac: PMP va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Va fi un om care a fost mereu aproape de Traian Basescu

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Va fi un om care a fost mereu aproape de Traian Basescu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale. Tomac a exclus posibilitatea ca el sa intre in cursa electorala si a precizat ca va. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila , un om politic dedicat muncii, a declarat, astazi, presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila, un om politic dedicat muncii, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen.

Eugen Tomac: Acuzarea STS pentru haosul din ziua alegerilor arata clar ca ministrul Dan nu a inteles ca tupeul marca Dragnea nu mai tine

Sa fii membru al Guvernului, sa fii responsabil de organizarea foarte proasta) a alegerilor si tot tu sa spui ca alegerile au fost fraudate este dovada de lipsa de logica si de subevaluare a inteligentei.

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

Tomac: PMP e aproape de a-l prezenta pe cel care poate obtine un numar de voturi chiar mai mare decat Dancila la prezidentiale

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara la RFI ca nu ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna. El spune ca e posibil ca partidul sa fie reprezentat in cursa pentru Cotroceni de un om care a fost intotdeauna aproape de Traian Basescu, in mod special in timpul mandatelor de presedinte.

Firea va candida la prezidentiale daca partidul i-o va cere. La fel si Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul. Firea a refuzat sa spuna daca ar putea fi ea candidatul PSD, precizand ca va face saptamana viitoare clarificari cu privire la planurile sale de viitor.

Firea: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale, pe care il voi sustine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la al.

GUVERNUL A HOTARAT: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 10 noiembrie

Guvernul va adopta, in sedinta de astazi, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannisdomina clasamentul candidatilor la alegerile prezidentiale, arata un sondaj CURS. Pentru locul doi batalia e stransa, insa oricine ar intra in turul final ar avea sanse mici sa ajunga la Cotroceni, intr-o competitie cu actualul presedinte.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )