Libnet.ro
UNICEF

14:00

Eugen Tomac (PMP): Batalia politica a trecut de linia rosie. Cu securitatea nationala nu se negociaza

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Batalia politica a trecut de linia rosie. Cu securitatea nationala nu se negociaza

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat, joi, ca batalia politica a trecut de linia rosie, in conditiile in care Liviu Dragnea taie bugetele fara nicio logica bugetele serviciilor secrete, iar securitatea na. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), despre dosarul fostei sefe DNA: Sansele lui Kovesi la Parchetul European sporesc! PSD vera sa puna mana pe Justitie (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat pentru B1 TV ca acuzarea Laurei Codruta Kovesi de abuz ins serviciu, mita si marturie mincinoasa este o incercare disperata a PSD de a pune mana pe.

Eugen Tomac a cerut ca un deputat PSD, condamnat penal, sa fie dat afara din Parlament pentru ca nu are dreptul sa voteze. Solicitarea, ignorata de Florin Iordache (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut in plenul reunit al Parlamentului ca deputatul PSD Octavian Goga sa fie dat afara din sala, deoarece acesta e condamnat penal si nu are dreptul sa voteze. Cererea lui Tomac.

Eugen Tomac (PMP): Guvernantii si-au pus toti primarii in cap, inclusiv pe cei din PSD

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, le-a transmis guvernantilor, miercuri, in cadrul dezbaterilor din Parlament asupra proiectului de buget, ca au reusit sa-i supere pe toti primarii,.

EUGEN TOMAC: Cei care au elaborat ordonanta lacomiei trebuiau arestati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca, intr-un stat in care se respecta regulile de piata, aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau arestati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )