Libnet.ro
UNICEF

13:16

Eugen Tomac (PMP): Daca vom reveni la alegeri locale in doua tururi, PSD mai ramane cu 4 presedinti de consiliu judetean din 29 (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Daca vom reveni la alegeri locale in doua tururi, PSD mai ramane cu 4 presedinti de consiliu judetean din 29 (VIDEO)

Principalul obiectiv pentru PMP este revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a afirmat, duminica seara, in direct pe B1 TV, Eugen Tomac, care a precizat ca, intr-un proces electoral de acest ge. continuă pe B1

Alegerile locale, tot mai aproape. Eugen Tomac si Nicusor Dan despre ultimele calcule, in direct pe B1 TV: Firea e undeva la 30% in sondaje, desi a avut un mandat dezastruos (VIDEO)

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, si deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei in 2020, au comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, miscarile de trupe premergatoare.

Eugen Tomac rezuma politicienii anului 2019: Cel mai slab a fost Dancila; Omul politic al anului a fost Basescu

Presedintele PMP Eugen Tomac a facut o retrospectiva a politicienilor romani din 2019, din care reiese ca cel mai slab politician a fost Viorica Dancila, ca Liviu Dragnea a fost pacalici de serviciu si ca presedintele Klaus Iohannis a fost cel mai predictibil. De cealalta parte, liderul PMP e de parere ca omul politic al anului 2019 a fost Traian Basescu.

Eugen Tomac a facut analiza politicienilor activi in 2019: Orban, cel mai norocos

Liderul PMP Eugen Tomac, a scris, joi, pe Facebook, ca cel mai slab politician de anul trecut a fost.

Eugen Tomac: Cel mai slab politician a fost Viorica Dancila!

Eugen Tomac, liderul PMP, face o retrospectiva politica a anului 2019 in care ataca dur fosta conducere a PSD. Acesta spune ca cel mai slab politician al anului a fost Viorica Dancila iar actualul premier Ludovic.

Ce obiective politice are Eugen Tomac in 2020

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut un bilant al anului 2019 si a spus ce isi doreste pe plan politic de la 2020.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )