Libnet.ro
UNICEF

23:00

Eugen Tomac (PMP), semnal de alarma in plenul Parlamentului European: Situatia romanilor din Transnistria este disperata din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spete (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP), semnal de alarma in plenul Parlamentului European: Situatia romanilor din Transnistria este disperata din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spete (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac afirmat luni, in plenul Parlamentului European, ca Rusia practica un export de frica si divizare in regiunea transnistreana. Astfel, presedintele PMP a tras un semnal de alarma re. continuă pe B1

Traian Basescu, in plenul Parlamentului European: UE are nevoie de o voce unica pe plan extern. Trebuie sa devina un pol de putere globala, alaturi de SUA, China si Rusia (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a solicitat luni, in Parlamentul European, lansarea unei dezbateri in cadrul organismelor europene, prin care sa se caute solutii astfel incat UE sa devina un pol de putere.

EUGEN TOMAC: Presedintele PSD ne invita sa aderam la ideile lui Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca liderul PSD le-a transmis partidelor parlamentare un mesaj prin care le invita sa adere la ideile lui Liviu Dragnea.

EUGEN TOMAC: Guvernul Dragnea 3 este in moarte clinica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca Romania nu mai are guvern in aceasta perioada si ca ceea ce se intampla la Palatul Victoria este sinistru si arata cat de mult poate esua clasa politica romaneasca. El afirma ca Guvernul Dragnea 3 este in moarte clinica si ca Viorica Dancila trebuie chemata in Parlament sa trimisa in vacanta.

Eugen Tomac, ironii la adresa Vioricai Dancila: Azi dimineata am scapat din mana telefonul. Vad ca imi scrie Liviu Dragnea mesaj

Liderul PMP, Eugen Tomac, a criticat-o in termeni duri pe sefa PSD Viorica Dancila care a venit cu o idee de pact intre partidele politice. Tomac a comentat ironic faptul ca propunerea premierului a venit de la o.

Calcule. Ce sanse are Rovana Plumb sa treaca de audierea Parlamentului European. Dilema PNL: sa voteze impotriva sau sa se abtina

Pentru a ajunge comisar european, Rovana Plumb PSD) are nevoie de o majoritate de doua treimi la audierile din Comisia de Transporturi a Parlamentului European.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )