Libnet.ro
UNICEF

09:30

Eugen Tomac: PMP, singurul partid din tara care si-a dorit in mod onest revenirea la alegerea primarului in doua tururi. Restul au sustinut doar declarativ acest lucru

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP, singurul partid din tara care si-a dorit in mod onest revenirea la alegerea primarului in doua tururi. Restul au sustinut doar declarativ acest lucru

Eugen Tomac sustine ca PMP este singurul partid din aceasta tara care in mod onest si-a dorit sa revenim la alegerea primarului in doua tururi, fiind singura formatiune care a venit in Parlament cu. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP): Romania are nevoie de dezbateri si de solutii. Nu putem stagna si cauta scuze pentru orice. Lipsa dezbaterii arata ca democratia romaneasca sufera enorm

In mod evident orice cetatean este constient ca prioritatea zilei trebuie sa fie legata de criza sanitara si de nevoia de protejare, explica eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care a subliniat ca .

TOMAC: Singurul partid care si-a dorit sa revenim la alegerea primarului in doua tururi e PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat duminica, la Ploiesti, ca singurul partid care si-a dorit in mod onest revenirea la alegerea primarilor in doua tururi este PMP, celelalte partide sustinand acest obiectiv doar in mod declarativ, conform Agerpres.

Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Mai mult de 100 de scoli din tara vor functional doar on-line inca din prima zi de la deschidere, ceea ce inseamna ca elevii nu se vor prezenta la cursuri. in unele judete din tara, unde nici internetul nu ajunge, s-a gasit o solutie inedita pentru ca elevii sa intre in posesia cursurilor.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Venezuela ar fi capturat un spion al SUA, in preajma principalului complex de rafinare a petrolului din tara latinoamericana. Fostul puscas marin ar fi activat anterior la baze CIA din Irak

Presa pro-guvernamentala din Venezuela a dezvaluit, duminica, numele presupusului spion al SUA, despre care presedintele Nicolas Maduro a declarat ca ar fi fost capturat saptamana trecuta in apropiere de cel ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )