Libnet.ro
UNICEF

21:47

Eugen Tomac, presedintele PMP: Votul nostru va merge spre Klaus Iohannis, nu putem boicota

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac, presedintele PMP: Votul nostru va merge spre Klaus Iohannis, nu putem boicota

In finala alegerilor prezidentiale nu exista un rau mic sau mai mare, pur si simplu nu exista decat o singura optiune, Klaus Iohannis, spune presedintele PMP, Eugen Tomac. continuă pe Hotnews

EUGEN TOMAC (PMP): Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot.

PMP: Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot. imi pare rau ca nu am.

PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

Eugen Tomac a anuntat, marti seara, ca el si PMP vor vota cu presedintele Klaus Iohannis duminica, cand seful statului concureaza impotriva Vioricai Dancila pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni.

Eugen Tomac (PMP), despre situatia din Republica Moldova: Un stat luat de la Plahotniuc si trecut sub controlul lui Dodon cu aceleasi metehne nu poate fi girat la nesfarsit cu bani europeni

Republica Moldova este, in prezent, un stat luat de la Plahotniuc si trecut sub controlul lui Dodon cu aceleasi metehne nu poate fi girat la nesfarsit cu banii contribuabililor europeni, a afirmat Eugen Tomac,.

EUGEN TOMAC: A saluta instalarea guvernului impus de Dodon, o eroare

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, critica reactia europarlamentarului USR - PLUS Dragos Tudorache dupa instalarea noului Guvern de la Chisinau, considerand ca a saluta instalarea guvernului impus de Dodon este o eroare,pentru ca e riscant sa acorzi un cec in alb unora care au preluat puterea in mod dubios.

Eugen Tomac critica reactiile pozitive privind instalarea noului Guvern moldovean

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, critica reactia europarlamentarului USR - PLUS Dragos Tu.

Eugen Tomac, despre iesirea europarlamentarului PLUS Dragos Tudorache: A saluta instalarea guvernului impus de Dodon este o eroare. E riscant sa le acorzi un cec in alb unora care au preluat puterea intr-un mod dubios

Liderul PMP Eugen Tomac comenteaza, intr-o postare pe Facebook, iesirea europarlamentarului PLUS Dragos Tudorache, raportor pentru Republica Moldova al Parlamentului European, care si-a exprimat aprecierea pentru in.

Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, cere alegatorilor sa il voteze pe Klaus Iohannis in turul al doilea

Presedintele filialei PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, a transmis, luni, un mesaj catre toti membrii partidului si alegatorii din primul tur ai lui Theodor Paleologu sa iasa la vot si in turul al doilea si sa il voteze pe presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )