Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce au facut Eugen Teodorovici si Sorina Pintea in Cuba

Antena3 Antena3,
Ce au facut Eugen Teodorovici si Sorina Pintea in Cuba

Ministrul Finantelor,Eugen Teodorovici, si ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, au vorbit la Antena 3 despre vizita lor de zece orein Cuba si in Rusia. Unii si altii incearca sa. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Nu am fost n vacanta n Cuba / Despre escala n Moscova: Asta a fost ruta / Si un milion daca ar fi costat biletele, era un pret mic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut marti seara, la Antena 3, ca a efectuat o vizita in Cuba, impreuna cu Sorina Pintea, dar spune a avut mandat din partea primului ministru. intrebat de ce a facut escala in Moscova, inainte de a ajunge in Cuba, Teodorovici a raspuns: asta a fost ruta de zbor.

Sorina Pintea: Semnam n ianuarie-februarie un acord cu Cuba pentru a ncepe o colaborare concreta

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut, alaturi de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, o vizita oficiala la Havana, la inceputul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepresedintele Cubei si omologii lor din aceasta tara posibilitati concrete de colaborare in domeniul sanatatii si al relatiilor comerciale.

Sorina Pintea si fatarnicia Guvernului Dancila

Ieri Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a atins o noua culme pe scala fatarniciei acestui guvern. Adoptand o poza ingenua, ministrul a dat vina pentru starea deplorabila a spitalelor din Romania in seama institutiei care clasifica spitalele.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in Romania exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, ceea ce inseamna ca.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: imi pun si eu intrebarea cum au putut fi acreditate anumite spitale. Am fost in foarte multe spitale din Romania. Uneori, din politete, am preferat sa tac (VIDEO)

Sorina Pintea a declarat duminica, in cadrul emisiunii Controverse, de pe B1 TV, ca nu a crescut numarul infectiilor intraspitalicesti, ci abia acum raportarea acestora se face corect. Referindu-se.

Sorina Pintea promite ca Spitalul Regional din Iasi va fi gata n 2024: Este exclus sa nu se faca acest spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a promis, marti, la Iasi, in legatura cu spitalul regional, ca finalitatea nu va fi 2023, ci 2024, dar exclus sa nu se faca acest spital si sa nu se finalizeze. Nu putem spune ca s-a pierdut timpul, ca s-au tergiversat lucrurile. Mai mult, pot sa va spun ca Iasi, din punctul meu de vedere, este un exemplu de buna colaborare intre autoritatile locale, mai spune Sorina Pintea despre proiectul spitalului regional, potrivit Ziarul de Iasi.

Sorina Pintea, referitor la medicii rezidenti: Am nevoie de medici aici, in Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica seara, referitor la medicii rezidenti, ca a lansat o idee, si nu o propunere legislativa, iar statul are nevoie de medici in Romania si este interesat de tinerii medici, avand in vedere ca.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Bugetul de stat pentru 2019 depaseste pentru prima data 1. 000 de miliarde de lei, Produsul Intern Brut fiind estimat la 1. 022 miliarde de lei, iar anul viitor va fi unul al investitiilor, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Facem istorie la guvernare. Anul viitor trebuie sa fie un an al investitiilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, marti, despre discutiile care au avut loc in sedintaConsiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). A fost o discutie normala. Pentru prima data,.

Eugen Teodorovici: Facem istorie la guvernare. Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, marti, despre discutiile care au avut loc in sedintaConsiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Facem istorie la guvernare. Avem circa 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )