Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuna pe internet din cauza unei afirmatii facute de Marcel Ciolacu. Ce explicatie are Ion Cristoiu

Antena3 Antena3,
Furtuna pe internet din cauza unei afirmatii facute de Marcel Ciolacu. Ce explicatie are Ion Cristoiu

Ion Cristoiu afirma ca, in ciuda declaratiilor ca victoria lui Marcel Ciolacu la sefia PSD va repezenta predarea partidului statutului paralel, niciun alt lider social-democrat, in special Eugen Teodorovici, nu a venit cu solutie care sa impiedice asta. continuă pe Antena3

VIDEO Alerta in Prahova din cauza unei poluari pe raul Teleajen. Turist: Pestii se zbateau sa traiasca

Inspectorii Garzii de Mediu din Prahova fac cercetari in zona Cheia-Maneciu din cauza unei polari raportate de localnici pe raul Teleajen.

Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager: Stiu, am omorat 3 oameni. Ce replica acida a primit

Serban Huidu a avut parte de un scandal de proportii in avion. Motivul? Un pasager nu purta corect masca de protectie. Astfel, prezentatorul de televiziune a izbucnit la intoarcerea sa din Grecia. Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager Se pare ca ghinioanele se tin lant de omul de televiziune, Serban Huidu. in .

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Dezastru la Marea Neagra. Zeci de morti si pagube fara precedent din cauza inundatiilor

O ploaie puternica a lovit provincia Giresun din Turcia, localizata pe coasta Marii Negre, si a provocat o inundatie fulgeratoare peste noapte. FOTO si VIDEO. Bilant: morti si pagube. Dezastrul dintr-o provincie a Turciei de pe coasta Marii Negre: zeci de morti si pagube din cauza inundatiilor Ploile torentiale au lovit puternic provincia Giresun din .

Austria, coronavirus: Cozi de kilometri si pana la zece ore de asteptare la granita cu Slovenia, din cauza controalelor sanitare

Instaurarea de catre Viena, sambata, de controale sanitare stricte la granita cu Slovenia, din cauza coronavirusului, a antrenat cozi imense, persoanele care se intorc din vacante fiind nevoite sa astepte si pana la zece ore, potrivit politiei, transmite AFP.

PSD isi alege azi presedintele. Din cauza pandemiei, congresul va avea loc in conditii speciale, fata de anii anteriori

PSD isi alege azi presedintele. Vor candida actualul lider interimar al formatiunii, Marcel Ciolacu si senatorul Eugen Teodorovici. Ciolacu a anuntat ca se va prezenta cu o echipa si un proiect prorpiu pentru Ro.

Dividendele platite in trimestrul doi au fost mai mici cu 108 miliarde de dolari din cauza pandemiei

Dividendele platite de companiile din intreaga lume au scazut cu 22% in al doilea trimestru al acestui an, un declin mai accentuat fiind inregistrat in Europa, ca urmare a efectelor pandemiei de Covid-19 care a afectat puternic companiile, arata un studiu realizat de firma de gestionare a activelor Janus Henderson, transmite AFP, conform Agerpres.

Un nou deces in randul cadrelor medicale. O asistenta din Prahova a murit din cauza Covid-19

Autoritatile competente au anuntat duminica, 23 august,un nou deces in randul cadrelor medicale din cauza noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Este vorba despre o asistenta, in varsta de 50de.

Statuia lui Buddha risca sa fie luata de ape din cauza inundatiilor din China

Precipitatiile torentiale afecteaza grav mai multe regiuni din China si au cauzat cresterea nivelului apei si alunecari de teren. Cel mai grav afectata a fost provincia Sichuan din vest, unde.

inca un doctor roman a murit din cauza COVID-19. Avea 62 de ani si era medic de familie

O femeie de 62 de ani, medic de familie, este primul cadru medical din Braila rapus de COVID-19. Femeia a murit in noaptea de joi spre vineri la un spital din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )