Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ionel Danca (PNL): Lacomia Guvernului Dragnea - Dancila arunca economia Romaniei in aer

B1 B1,
Ionel Danca (PNL): Lacomia Guvernului Dragnea - Dancila arunca economia Romaniei in aer

Lacomia Guvernului Dragnea Dancila distruge cele mai importante sectoare din economia romaneasca, avertizeaza Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL. Masurile anuntate marti seara de catre ministrul. continuă pe B1

Subiectele zilei: DW: Va protesta n curnd jumatate din Europa?; Liviu Dragnea a primit azi o lovitura din partea instantei. Ce spusese liderul PSD despre aceasta situatie; Danca: Foamea de bani si lacomia Guvernului Dragnea - Dancila arunca economia n ae

Cum ii baga in ceata pe profesori si elevi curriculum-ul romanesc si cat de simplu este explicat, cu exemple din lucrarile elevilor, cel din Noua Zeelanda. in Romania, se pare ca profesorii nu prea inteleg. Din interior. Fenomenul familiilor despartite de granite. Fenomenul familiilor despartite de granite continua.

IONEL DANCA (PSD): Foame de bani in Guvernul Dragnea-Dancila

Purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca, sustine ca lacomia Guvernului PSD distruge cele mai importante sectoare din economie.

Ionel Danca (PNL): Este DecembrieRosu pe bursa de la Bucuresti, dupa anuntarea tezelor neocomuniste ale lui Dragnea si Teodorovici (FOTO)

Bursa de la Bucuresti s-a prabusit dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat noile masuri fiscale decise de Guvern. Actiunile companiilor din sectorul bancar au scazut cu aproape 15%, iar cele.

Cristian Busoi (PNL): Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat

Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat, arata vicepresedintele PNL, Cristian Busoi. Intentia de a muta taxa pe.

Dragnea, Dancila si Teodorovici: in cate feluri te-a mintit PSD-ul ca nu mareste taxele

Desi o parte din populatie va aprecia noile taxe si impozite anuntate de Teodorovici, acestea vor avea repercusiuni grave pe termen lung. in plus, Dragnea, Dancila si Ministrul Finantelor au promis ca nu vor exista asemenea masuri. in cazul in care ai trait cu iluzia ca PSD-ul a terminat cu taxarea abuziva a sectorului privat [] .

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, citita luni, in plenul Camerelor reunite

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei! va fi citita luni in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, votul fiind programat joi.

Busoi: Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate la bugetulul consolidat

Cristian Busoi, europarlamentar si lider al PNL Bucuresti, a afimat ca Guvernul Dancila a mutat taxa pe viciu de la investitii in Sanatate la bugetul de stat, cautand sa obtina fonduri suplimentare pentru buget.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )