Libnet.ro
UNICEF

23:01

Klaus Iohannis a SUSPENDAT sedinta CSAT. Surse B1 TV: Au fost discutii APRINSE pe BUGET

B1 B1,
Klaus Iohannis a SUSPENDAT sedinta CSAT. Surse B1 TV: Au fost discutii APRINSE pe BUGET

UPDATE: Sursele B1 TV afirmaca principalul subiect de discutie a fost bugetul pe anul viitor. Nu s-a ajuns la nicio concluzie. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a cerut mai multi bani pentru plata. continuă pe B1

Iohannis a suspendat sedinta CSAT. Discutiile vor fi reluate pe 19 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSATl decizia fiind luata ca urmare a solicitarilor membrilor Consiliului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Discutiile ar urma sa se reia pe 19 decembrie.

Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Update:Klaus Iohannis a suspendat, marti, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Au fost discutii prelungite pe securitatea nationala. Sedinta va fi reluata pe data de 19.

Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT. S-a ajuns la discutii prelungite

Update:Klaus Iohannis a suspendat, marti, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Au fost discutii prelungite pe securitatea nationala. Sedinta va fi reluata pe data de 19.

Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT. Cand se reiau discutiile

Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, dat fiind ca subiectele pe ordinea de zi au generat discutii care s-au prelungit. Acestea vor fi reluate pe 19.

Dancila si Iohannis, fata in fata la sedinta CSAT

Klaus Iohannis si Viorica Dancila se intalnesc astazi la sedinta CSAT. Va fi prima intalnire a celor doi dupa ce Klaus Iohannis a refuzat sa semneze numirile ministrilor de la Dezvoltare si.

UPDATE Sedinta CSAT a fost suspendata

ACTUALIZARE - Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care a avut loc marti, a fost suspendata de presedintele Klaus Iohannis, urmand sa fie reluata pe data de 19 decembrie. -------- Numarul cetatenilor cu drept de vot este in scadere, chiar daca declinul demografic cunoaste un usor regres.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Klaus Iohannis merge la CSM, la sedinta in care se alege noua conducere

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului. Agenda sefului satatului pentru miercuri .

KLAUS IOHANNIS: CCR sesizata privind drepturile persoanelor cu dizabilitati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

Liviu Plesoianu, detaliul care spune totul despre Klaus Iohannis

Deputatul Liviu Plesoianu atrage atentia asupra unui detaliu, care spune totul despre Klaus Iohannis. Micul detaliu care spune absolut totul despre Iohannis: nu pierde ocazia sa ne livreze in fiecare an.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )