Libnet.ro
UNICEF

15:30

Legea pensiilor va intra in sedinta de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pensiilor va intra in sedinta de Guvern

Ministerul Finantelor a avizat proiectul legii pensiilor, urmand ca acest act normativ sa intre in sedinta de Guvern de saptamana acesta, a anuntat astazi la Senat, ministrul Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Legea pensiilor va intra in sedinta de Guvern de saptamana aceasta. Ce forma va fi adoptata

Ministerul Finantelor a avizat proiectul legii pensiilor, urmand ca acest act normativ sa intre in sedinta de Guvern de saptamana acesta, a confrmat marti ministrul Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Legea pensiilor ar putea fi adoptata joi de Guvern

Ministerul Finantelor va da astazi aviz pe proiectul privind Legea Pensiilor, urmand ca acesta sa ajunga joi pe masa Guvernului pentru aprobare, a anuntat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Legea pensiilor, pe masa Guvernului

Legea pensiilor ajunge pe masa Guvernului. Eugen Teodorovici a anuntat ca Ministerul Finantelor a finalizat calculele, iar proiectul poate fi discutat in sedinta de guvern de joi. in plus, ministrul da.

Ultima varianta din Legea Pensiilor conduce la un impact bugetar urias: 8,4 miliarde de lei in primul an si 81 de miliarde de lei in 2022

Ultimul draft din Legea Pensiilor arata ca impactul bugetar va fi de 8,4 miliarde de lei in primul an si 81 de miliarde de lei in 2022.

Ministerul Finantelor a atras 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fondul Suveran de Investitii inca nu are avizul Ministerului Energiei. Teodorovici: Daca avem toate avizele, intram cu proiectul in sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca proiectul Fondului Suveran de Investitii va intra in sedinta de Guvern de saptamana aceasta daca vor fi obtinute toate avizele, insa in prezent lipseste cel al Ministerului Energiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )