Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban desfiinteaza politica economica a lui Teodorovici: Ceea ce este grav este ca aceste imprumuturi nu se fac pentru a finanta obiectivele care asigura dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban desfiinteaza politica economica a lui Teodorovici: Ceea ce este grav este ca aceste imprumuturi nu se fac pentru a finanta obiectivele care asigura dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri felul in care Eugen Teodorovici gestioneaza finantele Romaniei si cum Romania se imprumuta cu sume astronomice fara a folosi mai departe banii. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Dancila - pilotata, in continuare, de Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca premierul Viorica Dancila se comporta ca si cum este pilotata in continuare de Liviu Dragnea si ca aceasta are obligatia de a implementa toate recomandarile GRECO, ale Comisiei de la Venetia si ale Comisiei Europene.

Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca Guvernul pe care il conduce nu are de ales si trebuie sa corecteze Legile Justitiei si sa puna in practica toarte.

Previziunea lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca mentinerea ritmului in care Guvernul s-a imprumutat in primul semestru ar duce la depasirea de catre Romania a nivelului mediu de indatorare din Uniunea.

Ludovic Orban, sanctionat de CNCD pentru declaratia privind scroafele suite in copaci. Reactia presedintelui PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a primit doua avertismente de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru o declaratie referitoare la scroafele suite in copac, cu referire la cei din administratie, si cealalta in care a spus ca Guvernul PSD este ca tiganul care omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre retragerea contracandidatului lui Kovesi: Romania a primit un cadou de la francezi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca functia de procuror-sef european ar trebui sa-i revina Laurei Codruta Kovesi, in contextul in care contracandidatul sau, Jean-Francois Bohnert, ar urma sa fie.

Doua sanctiuni de la CNCD pentru Ludovic Orban dupa ce a comparat Guvernul PSD cu tiganul ce omoara calul ca sa-i ia potcoavele

Liderul PNL, Ludovic Orban, a primit doua avertismente de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru o declaratie referitoare la scroafele suite in copac si pentru o alta in care compara Guvernul PSD cu tiganul ce omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )