Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactii politice privind mitingul din Piata Victoriei. Tomac: Protestul nu trebuie confiscat de partide sau politicieni

Adevărul Adevărul,
Reactii politice privind mitingul din Piata Victoriei. Tomac: Protestul nu trebuie confiscat de partide sau politicieni

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca mesajele transmise de PSD impotriva diasporei au devenit tot mai agresive si afiseaza un dispret total fata de cei care muncesc cinstit. Pe de alta parte, liderul PMP cere ca mitingul din Piata Victoriei sa nu fie confiscat de politicieni. continuă pe Adevărul

Reactii politice privind mitingul din Piata Victoriei. Ciolos: Nu voi fi vazut in piata diseara, dar sunt impreuna cu voi. Reactia PSD

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca mesajele transmise de PSD impotriva diasporei au devenit tot mai agresive si afiseaza un dispret total fata de cei care muncesc cinstit. Pe de alta parte, liderul PMP cere ca mitingul din Piata Victoriei sa nu fie confiscat de politicieni. La randul sau, Dacian Ciolos, liderul Miscarii Romania impreuna, a anuntat ca nu va merge in Piata Victoriei, dar ramane alaturi de manifestanti.

Violente la mitingul din Piata Victoriei. Momentul in care cativa provocatori arunca cu bucati de carosabil. Jandarmeria face apel la calm (VIDEO)

Jandarmeria Romana ii indeamna pe oamenii care vor sa protesteze in Piata Victoriei sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca protestul nu a inceput oficial inca si deja s-au inregistrat mai multe.

VIDEO Dan Barna, de la mitingul din Piata Victoriei: Este un abuz incredibil cand un stat decide sa-si gazeze propriii cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, care participa la mitingul din Piata Victoriei pentru a strange semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, spune ca Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumatate de ora, desi in piata este o atmosfera linistita si normala, nu este nimeni violent sau agresiv. Dan Barna sustine ca jandarmii sunt cei care incita manifestantii si vor sa distruga protestul pasnic al romanilor din diaspora.

VIDEO Masini in coloana pe Autostrada Soarelui, spre mitingul din Piata Victoriei

Protestatari din Constanta au plecat deja spre Bucuresti, pentru a se alatura mitingului diasporei de vineri, 10 august, din Piata Victoriei. Altii au ramas la Constanta pentru a organiza mitingul de sustinere. Punctul de intalnire este in fata Prefecturii, la ora 19.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

Ioana Constantin (PMP): Opriti violentele din Piata Victoriei! Interventia in forta impotriva cetatenilor, o rusine fara margini

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a condamnat interventia in forta a jandarmilor impotriva oamenilor din Piata Victoriei, care protestau pasnic. Constantin a catalogat comportamentul.

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

Reactia autoritatilor cu privire la zvonurile cu autocare si trenuri BLOCATE in trafic, pentru a NU ajunge la protestul din Piata Victoriei

Autoritatile reactioneaza dupa ce in mediul online au aparut zvonuri conform carora mai multe autocare si trenuri cu romani care se indreapta spre Bucuresti, pentru a participa la protestul din Piata.

VIDEO Masini din Constanta, in coloana pe Autostrada Soarelui. Protestatarii merg spre mitingul din Piata Victoriei

Protestatari din Constanta au plecat deja spre Bucuresti, pentru a se alatura mitingului diasporei de vineri, 10 august, din Piata Victoriei. Altii au ramas la Constanta pentru a organiza mitingul de sustinere. Punctul de intalnire este in fata Prefecturii, la ora 19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )