Libnet.ro
UNICEF

22:00

Scaderile salariale din sanatate sunt situatii nefericite, nu putem sa generalizam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scaderile salariale din sanatate sunt situatii nefericite, nu putem sa generalizam

Scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt doar situatii punctuale, nefericite, pe baza carora nu se poate face o generalizare, a afirmat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Scaderile salariale din sanatate sunt situatii nefericite, nu putem sa generalizam

Scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt doar situatii punctuale, nefericite, pe baza carora nu se poate face o generalizare, a afirmat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Scaderile salariale din sanatate si din asistenta sociala in februarie sunt normale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca scaderile salariale din domeniul sanatatii si asistentei sociale din luna februarie sunt normale, in conditiile in care in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11 zile nelucratoare.

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite.

Lia Olguta Vasilescu ii ironizeaza pe cei care critica legea salarizarii: Cand au fost scaderi salariale nu au fost proteste, a fost maxim dansul pinguinului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa celor care contesta legea salarizarii unitare si a celor care s-au plans de scaderile salariale din sanatate. Sunt doctori care.

Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are o explicatie pentru faptul ca in unele domenii de activitate, cum ar fi sectorul de sanatate si asistenta sociala, salariile au scazut in luna.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Olguta Vasilescu sustine ca salariile din sanatate au scazut, in februarie, pentru ca este luna mai scurta

Ministerul Muncii, condus de Lia OlgutaVasilescu, explica scaderile salariale din luna februarie pentru lucratorii din domeniul sanitar prin motivul ca luna februarie a avut mai putine zile nelucratoare in care se platesc sporuri, iar aceasta este o fluctuatie obisnuita. Statistica arata ca, desi au existat si anterior scaderi, ele au fost mai mici decat in acest an.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )