Libnet.ro
UNICEF

07:15

Teodorovici anunta taxa de solidaritate pe pensiile speciale de peste 10.000 de lei

B1 B1,
Teodorovici anunta taxa de solidaritate pe pensiile speciale de peste 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, s-a discutat despre un plafon pus pensiilor speciale, care sa fie de 10. 000 de lei, iar pentru pensiile. continuă pe B1

Teodorovici anunta o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat luni ca vrea sa introduca o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale care depasesc 10. 000 de lei.

Eugen Teodorovici anunta o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni intentia de introducere a unei taxe de solidaritate care sa se aplice pensiilor speciale care depasesc 10. 000 de lei. USR: Teodorovici nu a spus ca taxa de solidaritate va viza maximum jumatate din pensiile speciale.

Teodorovici anunta taxa de solidaritate pentru pensiile speciale de peste 10.000 de lei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca s-a convenit de principiu sa se impoziteze pensiile speciale mai mari de 10. 000 de lei, dar si sa se limiteze numarul de calatorii gratuite cu trenul de care beneficiaza studentii din Romania. Forma finala a masurilor va fi stabilita inainte de rectificarea bugetara. Teodorovici sustine ca aceste masuri nu se iau din lipsa de bani.

Teodorovici anunta taxa de solidaritate pentru pensiile speciale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv .

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorivici, anunt surprinzator: Pensiile speciale vor fi impozitate

Eugen Teodorovici anunta primele masuri votate in CEx PSD cu privire la rectificarea bugetara pregatita de Guvern. Ministrul de Finante confirma impozitarea pensiilor speciale, dar si limitarea gratuitatilor.

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

Teodorovici anunta o plafonare si o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni mai multe masuri bugetare despre care a spus ca au fost convenite in sedinta CEX a PSD: limitarea calatoriilor gratuite cu trenul acordate studentilor si impozitarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )