Libnet.ro
UNICEF

10:30

Teodorovici, dupa esecul motiunii de cenzura: Noul presedinte al PSD s-a facut pres in fata lui Iohannis si Orban

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, dupa esecul motiunii de cenzura: Noul presedinte al PSD s-a facut pres in fata lui Iohannis si Orban

Eugen Orlando Teodorovici nu a intarziat sa reactioneze dupa esecul PSD-ului de a strange cvorum pentru motiunea de cenzura. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, acesta il acuza pe Marcel Ciolacu ca s-a facut pres in fata guvernului PNL si a clacat la prima provocare mai serioasa din mandatul sau de presedinte al partidului. continuă pe Adevărul

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Orban, dupa esecul motiunii PSD: Ce s-a intamplat astazi e extrem de benefic pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a esuat, ca ce s-a intamplat in Parlament este un lucru extrem de benefic pentru Romania. El a exclus, totodata, un blat intre liberali si social-democrati, asa cum a invocat Victor Ponta.

Primele maraieli in PSD dupa esecul motiunii. Serban Nicolae: O mare si nescuzabila rusine; Codrin Stefanescu: A fost un mare fasss, Marcele!

Senatorul PSD Serban Nicolae considera o mare si nescuzabila rusine faptul ca partidul nu a reusit sa intruneasca cvorumul pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. La randul sau, fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu afirma ca a fost un mare fasss.

Esecul motiunii de cenzura, efecte negative masive pentru PSD in alegerile viitoare

PSD si-a mai batut un cui in propriul cosciug. Nimeni nu l-a obligat sa depuna o motiune de cenzura in actualul context sanitar, economic, politic. Faptul ca liderii PSD n-au fost capabili sa evalueze sansele unei motiuni de cenzura acum spune multe despre capacitatea de analiza politica a actualei conduceri a PSD. La ce sa ne asteptam daca ar castiga alegerile locale sisau parlamentare?.

Florin Roman: Grupul deputatilor PNL nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni

Grupul deputatilor PNL nu va participa, luni, la votul asupra motiunii de cenzura prin care PSD vrea sa rastoarne Guvernul liberal. Anuntul a fost facut duminica, de liderul deputatilor PNL, Florin Roman,.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura a fost oprita din lipsa de cvorum. Adunity_100803 Principalele.

PNL nu participa la votul privind motiunea de cenzura. Florin Roman: PSD vrea sa dea foc Romaniei in plina pandemie

Conducerea PNL a hotarat ca parlamentarii liberali sa nu participe la votul privind motiunea de cenzura, au precizat surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )