Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tomac acuza ca din cauza USR nu vor exista candidati comuni la sectoarele din Capitala. Unii oameni cu decizie il urasc mai mult pe Nicusor Dan decat PSD

Adevărul Adevărul,
Tomac acuza ca din cauza USR nu vor exista candidati comuni la sectoarele din Capitala. Unii oameni cu decizie il urasc mai mult pe Nicusor Dan decat PSD

Liderul PMP Eugen Tomac a criticat luni USR pentru lipsa candidatilor comuni la sectoarele din Capitala, precizand ca in USR unii oameni cu putere de decizie i. continuă pe Adevărul

Tomac: PNL, USR si PMP nu vor avea candidati comuni la sectoare Sunt oameni in USR care il urasc mai mult pe Nicusor Dan decat PSD

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirma ca, la nivelul Capitalei, PNL-USR-PMP nu vor avea candidati comuni la sectoare si nu vor exista liste comune impotriva PSD pentru alegerile locale.

Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

In fiecare familie exista secrete, iar familia regala britanica nu face exceptie de la aceasta regula. Un print a fost tinut departe de ochii curiosi ai publicului din cauza ca suferea de o boala.

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Actorul american Nick Cordero a murit, duminica, dupa 95 de zile de lupta cu infectia cu coronavirusul. in timpul spitalizarii, actorului de 41 de ani i-a fost amputat un picior din cauza complicatiilor bolii.

FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au asteptat inghesuiti in spatiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza numarului mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor.

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza inmultirii cazurilor noi de coronavirus. Astfel, de vineri, locuitorilor capitalei Serbiei li s-a cerut din nou sa poarte masti in spatiile.

ANALIZA KEARNEY: Fuziunile si achizitiile din sectorul bancar vor creste in urmatorii ani

Fuziunile si achizitiile din sectorul bancar vor creste in urmatorii cativa ani, deoarece institutiile de credit incearca sa isi diminueze costurile pe termen scurt, sa se reorienteze pe activitatile lor principale pe termen lung si sa isi transforme modelele de operare, potrivit unei analize realizate de firma de consultanta Kearney, citata de londonlovesbusiness. com.

MAE: 281 de romani blocati in Olanda si Spania din cauza pandemiei au fost repatriati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca au fost repatriati 65 de romani din Olanda si 216 romani din Spania, dupa ce au ramas blocati in contextul masurilor.

Un supravietuitor al atentatelor din 11 septembrie 2001 a murit din cauza COVID

Un supravietuitor al atentatelor din 11 septembrie 2001 - surprins intr-o celebra fotografie cu atacurile asupra turnurilor World Trade Center - a murit din cauza COVID-19, a declarat pentru CNN familia barbatului.

Grecia isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei din cauza noului val de coronavirus

Grecia a anuntat ca isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei pana la data de 15 iulie, din cau.

Se redeschide Muzeul Luvru, dupa ce a suferit pierderi de 40 de milioane de euro din cauza pandemiei

Muzeul Luvru din Paris, cel mai celebru muzeu din lume, se va redeschide luni, 6 iulie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )