Libnet.ro
UNICEF

15:46

Tomac: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Hotnews Hotnews,
 Tomac: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa, declara la RFI presedintele PMP, Eugen Tomac. continuă pe Hotnews

EUGEN TOMAC: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa.

Victor Ponta: Daca as castiga Primaria Capitalei, nu as mai candida la prezidentiale. Mama, care e un barometru extrem de important pe zona politica, a zis ca l-ar vota pe Nicusor Dan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la Primaria Capitalei, insa nu a precizat daca el va fi cel care se va inscrie in cursa electorala. Ponta a.

Traian Basescu, posibil candidat la Primaria Bucuresti. Dreapta nu se intelege pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Capitala

PMP anunta esuarea negocierilor partidelor de drepta, privind candidatii pentru Primaria Capitalei. Pana la aceasta ora, nu a existat o intalnire PNL-USR-PMP, pentru a desemna candidatii si liste comune impotriva PSD, scrie Eugen Tomac, liderul formatiunii, pe o retea de socializare. in aceste conditii, nu este exclus ca fostul presedinte Traian Basescu sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti.

Basescu il sustine pe Victor Ponta la Primaria Capitalei. PMP nu arunca inca niciun candidat in lupta

Traian Basescu a afirmat, marti seara, ca o eventuala candidatura a lui Victor Ponta la Primaria Capitalei este o veste foarte buna pentru partidele de dreapta, daca acestea stiu sa valorifice acest lucru. Basescu considera ca Ponta nu poate castiga in fata Gabrielei Firea, daca aceasta este sustinuta onest de catre PSD.

Traian Basescu, despre candidatura la primaria Capitalei: Nu ma voi da in laturi si nu-mi voi lasa partidul Bucurestiul e de stanga, Clujul e de dreapta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la Digi 24, ca ia in calcul sa candideze la primaria Capitalei daca PNL si USR nu vor include si PMP in negocieri. Ar fi o veste extraordinara candidatura lui Ponta fiindca ar rupe votanti de la PSD. Tineti minte ca Bucurestiul a fost mereu de stanga, atrage atentia Basescu.

Traian Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca daca situatia o va impune, ar putea candida pentru functia de primar general al Capitalei. Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul, a spus fo.

Ioana Constantin (PMP): Victor Ponta, chiar si dupa toti anii astia, este mult prea mic pentru a fi considerat pe aceeasi treapta cu Traian Basescu intr-o lupta pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca daca fostul presedinte Traian.

Traian Basescu, anunt bomba! Sustinatorii nu se asteptau la o asemenea veste

Surpriza din partea fostului presedinte Traian Basescu. Acesta a declarat ca este dispus sa candideze la Primaria Capitalei din partea PMP in cazul in care lucrurile pe partea dreapta a politicii in privinta candidaturii nu se vor clarifica. Nu o sa imi las partidul, a spus Traian Basescu.

Ce zice Nicusor Dan despre candidatura lui Ponta la Primaria Capitalei. Vad o anumita disperare la Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, sustine ca Victor Ponta si Robert Negoita fug de asocierea cu PSD. Primarul Sectorului 3, plecat din PSD, va candida din partea ProRomania pentru un nou mandat si-l va sustine pe Victor Ponta la Primaria Capitalei, sustin surse politice pentru Adevarul. Planul o ingroapa politic pe Gabriela Firea.

FOTO Primele 8 autobuze hibrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie

Primele 8 autobuze hibrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate de Primaria Capitalei cu finantare nerambursabila, au fost puse in circulatie marti, pe linia 131. Conform graficului de livrare, toate autobuzele hibrid vor fi livrate pana in ianuarie 2021. Municipalitatea plateste pentru cele 130 de autobuze 195. 331,70 lei, fara TVA.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )