Libnet.ro
UNICEF

17:45

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei, Gabriela Firea acuza interese in jurul afacerii Costanda: Trebuie sa platim de unde nu avem 115 milioane de euro sau sa dam in plata un teren din Cartierul Francez (VIDEO)

B1 B1,
Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei, Gabriela Firea acuza interese in jurul afacerii Costanda: Trebuie sa platim de unde nu avem 115 milioane de euro sau sa dam in plata un teren din Cartierul Francez (VIDEO)

Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate in 3 august, iar primarul general Gabriela Firea a tras un nou semnal de alarma si sustine ca se incearca transformarea Bucurestiului intr-un . continuă pe B1

UPDATE Alerta cu bomba la Primaria Capitalei, inaintea sedintei Consiliului General Ce spune Gabriela Firea

O persoana a anuntat joi dimineata plasarea unei bombe in sediul Primariei Capitalei, avand loc verificari ale pirotehnistilor, care au stabilit ca alarma a fost falsa. Alerta a avut loc cu putin timp inaintea sedintei de la ora 10. 00 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), in care Gabriela Firea incearca din nou sa supuna la vot propunerea de a-i da lui Costica Constanda o bucata de circa 11. 000 mp din Satul Francez pentru a scapa de executarea silita pentru suma de 115 milioane de euro, pentru care exista hotarare judecatoreasca definitiva.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei. Alerta este falsa

Un apel la 112 anunta joi dimineata ca in cladirea Primariei Bucuresti este o bomba. Din fericire, echipa pirotehnica a ajuns la concluzia ca a fost o farsa.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei. Pirotehnistii SRI au intervenit de urgenta

E amenintare cu bomba, joi dimineata, la Primaria Capitalei. Un apel la 112 a anuntat ca a fost plasat un dispozitiv explozibil si e pericol acolo.

inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. E adjunctului fostului deputat PSD

A aparut inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. Gabriela Firea se va bate cu Nicusor Dan, candidatul Dreptei Unite, dar, pe ultima suta de metri se anunta o noua candidatura neasteptataa. Este un candidat la care nimeni nu se astepta. Se anunta un candidat surpriza pentru Primaria Capitalei. E adjunct al unui fost deputat .

Alerta cu bomba la Primaria Capitalei

Politia Capitalei a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 despre faptul ca la Primaria Municipiului Bucuresti se afla un dispozitiv exploziv.

Primaria Capitalei, executata silit. Firea: Luni se blocheaza conturile. Nu vom mai putea plati nimic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea face inca un apel la Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru a aproba propunerea de a-i da omului de afaceri Costica Constanda o bucata de circa 11. 000 mp din Satul Francez, pentru a scapa de executarea silita pentru suma de 115 milioane de euro. in caz contrar, luni, 3 august, conturile Pramariei ar urma sa fie blocate.

Gabriela Firea demasca planul ascuns al Guvernului: intr-o saptamana am realizat aproape 2.000 de teste si au iesit pozitive doar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu informatii noi care pun la indoiala bilantul prezentat pana acum de autoritati. Aceasta afirma ca numarul persoanelor infectate declarate ar putea fi fals, intrucat rezultatele testarilor finantate de primarie arata o alta cifra a persoanelor infectate. Tara noastra este pe o harta neagra a turismului Gabriela Firea critica dur .

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: Sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa. Edilul Capitalei sustine ca legea in baza carora au fost formulate plangerile nu mai este in vigoare.

Gabriela Firea, un nou anunt privind lucrarile de la Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut un nou anunt in privinta progreselor inregist.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )