Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Bucuresti, la fel ca la Viena, Paris, Londra. Gabriela Firea: Un proiect in valoare de 45 milioane de euro

Antena3 Antena3,
in Bucuresti, la fel ca la Viena, Paris, Londra. Gabriela Firea: Un proiect in valoare de 45 milioane de euro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Bucurestiul va avea autobuze hibrid, la fel ca la Viena, Paris sau Londra. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA: in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci in lupta Covid

Primarul general, Gabriela Firea, afirma, vineri seara, ca in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci dintre ele fiind implicate in lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase, afirma Firea, sustinand ca asta se intampla pentru a crea panica.

GABRIELA FIREA: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

Gabriela Firea, despre alianta dintre Ponta si Negoita: O alianta a raului, doresc sa omoare candidatul Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Primarul General, Gabriela Firea, sustine ca situatia reclamata de PNL Bucuresti cu privire la consilierii municipali este generata chiar de liberali si ca plangerea penala anuntata de Violeta Alexandru este ridicola.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

Gabriela Firea, deranjata de Alianta raului

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a reactionat dur la anuntul infiintarii Aliantei Pro Bucuresti 2.

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: Sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa. Edilul Capitalei sustine ca legea in baza carora au fost formulate plangerile nu mai este in vigoare.

Gabriela Firea: ii recomand Violetei Alexandru sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa, precizand ca legea in baza careia aceasta a depus plangerea nu mai e in vigoare.

Gabriela Firea: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta. Nu exclud o colaborare pe termen lung a Pro Romania cu PNL

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

Gabriela Firea, dezvaluiri incendiare: Negoita a facut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din Alianta Raului

Primarul Capitalei Gabriela Firea a dezvaluit, in exclusivitate la Antena3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020 anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, pe care o numeste Alianta Raului, este nociva pentru cetateni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )