Libnet.ro
UNICEF

21:45

Conturile Primariei Capitalei vor fi poprite. Firea se plange la Iohannis

Adevărul Adevărul,
Conturile Primariei Capitalei vor fi poprite. Firea se plange la Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni, o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban, dar si ministrului Finantelor si sefilor Parlamentului, despre situatia financiara a Primariei Capitalei, generata de datoria de 115 milioane de euro catre familia Constanda. continuă pe Adevărul

Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate! Gabriela Firea, apel de ULTIMA ORA pentru a evita blocajul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, luni, o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban, dar si ministrului Finantelor si sefilor Parlamentului, despre situatia financiara a Primariei Capitalei.

Orban: O firma, abonat al Primariei Capitalei, a contestat licitatia pentru mastile destinate persoanelor defavorizate. Firea: Hotii striga hotii!

Premierul Ludovic Orban sustine ca o firma, abonat al retelei Primariei Capitalei, a contestat licitatia pentru achizitionarea mastilor destinate persoanelor defavorizate. in replica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, considera rusinos faptul ca seful Guvernului cauta tapi ispasitori pentru ca Executivul nu e capabil sa achizitioneze aceste masti.

Orban: Licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, contestata de o firma abonata a Primariei Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca licitatia de la Ministerul Sanatatii care viza achizitionarea de masti pentru persoanele defavorizate a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de catre o firma abonata a Primariei Capitalei, iar modul in care a depus aceste contestatii indica faptul ca incearca sa impiedice finalizarea contractului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )