Libnet.ro
UNICEF

09:01

Gabriela Firea: Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate pe 3 august. Sunt procese vechi de 16 ani. Trebuie sa platim 115 milioane de euro reprezentantilor familiei Costanda (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate pe 3 august. Sunt procese vechi de 16 ani. Trebuie sa platim 115 milioane de euro reprezentantilor familiei Costanda (VIDEO)

Gabriel Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca, in urma unor procese care au inceput acum 16 ani, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti trebuie sa plateasca 115 milioane de euro. continuă pe B1

GABRIELA FIREA: Suntem notificati ca pe data de 3 august conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate

Gabriela Firea a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca a primit o notificare potrivit careia pe 3 august vor fi blocate complet conturile Primariei Capitalei, daca nu va fi platita suma de 115 milioane de euro avocatilor familiei Constanda sau Primaria sa accepte darea in plata a unei suprafete de teren de 15. 000 de metri patrati din Cartierul Francez. Primarul general a adaugat ca pe ordinea de zi a sedintei se afla si rectificarea bugetara, scrie news. ro.

Consiliul General nu a aprobat propunerea Primariei Capitalei de a-i da omului de afaceri Costica Constanda o bucata din Satul Francez Firea: din 3 august ne blocheaza conturile

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat nici la sedinta de miercuri propunerea Primariei Capitalei de a-i da omului de afaceri Costica Constanda o bucata de circa 11. 000 mp din Satul Francez pentru a scapa de executarea silita pentru suma de 115 milioane de euro, pentru acre exista hotarare judecatoreasca definitiva. Primarul Gabriela Firea a declarat la inceputul sedintei de Consiliu General ca de pe 3 august conturile Primariei vor fi blocate in situatia in care proiectul nu este aprobat.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi. Pandemia nu s-a sfarsit si trebuie sa ne obisnuim sa coabitam cu acest virus (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre campania pentru testarea bucurestenilor. Ea a explicat ca municipalitatea ar putea ajunge la o capacitate de 1. 600 de teste pentru COVID-19.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre campania pentru testarea bucurestenilor. Asa cum stiti, inca din luna martie, din debutul pandemiei, noi am achizitionat prin.

Gabriela Firea, raspuns la atacurile Pro Romania: Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza

Gabriela Firea vine cu o reactie fulger la atacurile lansate de Victor Ponta si Robert Negoita la adresa sa. Primarul general al Capitalei spune ca cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

Gabriela Firea: Robert Negoita l-a denigrat pe Ponta si l-a sustinut pe Liviu Dragnea. Alianta dintre partidele lor este o alianta a raului

Primarul general al Capitalei catalogheaza drept o alianta a raului, a distrugerii, o alianta care va dura fix un sezon, o alianta intre doi oameni care nu se respecta, nu se apreciaza intelegerea politica anuntata duminica de Victor Ponta si Robert Negoita si sustine ca cei doi vor sa omoare candidatul Gabriela Firea sau cel putin sa contribuie la destabilizarea candidaturii sale.

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Ce avere are, de fapt, Gabriela Firea. Doar bijuteriile si tablourile valoreaza sute de mii de euro

Gabriela Firea, fost jurnalist al grupului Intact, detinut de omul de afaceri Dan Voiculescu, si actualul edil al Capitalei, duce o viata linistita, fara a purta grija banilor. Aceasta a castigat primul mandat de primar in vara anului 2016, candidand pe listele PSD. Ce avere a adunat in acesti patru ani, aflati in paragrafele urmatoare.

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: Sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa. Edilul Capitalei sustine ca legea in baza carora au fost formulate plangerile nu mai este in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )