Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ganduri la despartirea de anul 2019

Adevărul Adevărul,
Ganduri la despartirea de anul 2019

Aparent, nu ar fi de spus prea multe lucruri bune despre anul 2019. Pentru omul simplu, celebrul, clasicul cap de locuitor platitor cinstit de taxe si impozite in cursul anului ce se incheie grijile au fost mai multe, viata a devenit din ce in ce mai scumpa, pretul euro a fost in crestere si aceasta s-a vazut deloc benefic in ratele de platit la banca, in cosul si in facturile zilnice. continuă pe Adevărul

VIDEO Anul 2019, in 5 minute. De la caderea lui Dragnea, la primele sentinte in dosarul Colectiv

Romania a inceput anul 2019 cu un guvern Dancila slabit dupa protestele din 10 august, dar cu un control puternic pe aproape toate institutiile statului si cu un Liviu Dragnea care se prezenta deja prezidentiabil. Au fost suficiente cateva luni, alegerile europarlamentare si condamnarea lui Dragnea, care a plecat din pozitia de numarul 3 in stat direct in puscarie, pentru ca esafodajul sa se prabuseasca.

Verdictul Simonei Halep pentru anul 2019: Finala a fost dumnezeiasca

Anul 2019 a capatat stralucire pentru Simona Halep datorita celor doua saptamani de vis de la Wimbledon. Aventura de la All England Club a propulsat-o pe constanteanca in legenda - asa cum a notat presa internationala si pe locul doi in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale decadei in ancheta Tennis Channel. Iar Simona a gasit caracterizarea perfecta, succinta, a zilei de 13 iulie 2019: o finala dumnezeiasca.

Huawei a avut venituri in crestere si in anul 2019

Compania chineza de tehnologie Huawei, al doilea producator de telefoane mobile din lume, se mentine pe crestere in anul 2019, chiar daca veniturile obtinute sunt sub asteptarile sale initiale.

Tariceanu: Anul 2019 a fost anul lui fara penali in functii publice. Haideti sa facem din anul 2020 anul lui fara incompetenti in functii publice

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca 2019 a fost un an in care democratia a fost pusa la incercare si a functionat.

CALIN POPESCU TARICEANU: Anul 2019 a fost anul lui fara penali in functii publice

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca 2019 a fost un an in care democratia a fost pusa la incercare si a functionat.

Escrocheriile cu criptomonede si cresterile din piata care au marcat anul 2019

In 2019, prima criptomoneda 8213; bitcoin 8213; a implinit 10 ani de la prima tranzactie. Desi piata monedelor digitale este inca una destul de tanara, a cunoscut deja cresteri si scaderi spectaculoase. Astfel, criptomonedele au atras pe langa atentia investitorilor si pe cea a infractorilor. Iata cateva dintre cele mai performante monede digitale, dar si unele dintre cele mari escrocherii din industria criptomonedelor, din 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )