Libnet.ro
UNICEF

20:45

KLAUS IOHANNIS: Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, informatii de ULTIMA ORA despre noile restrictii de la 1 august - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat despre dublarea alocatiilor, ca Romania este intr-o situatie economica foarte complicata, ca vrea sincer dublarea alocatiilor, dar ca de la dorinta la putinta e o cale mai lunga. El a mai spus ca majorarile vor fi facute insa, in etape - pas cu pas.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca reintoarcerea la starea de urgenta este ultima solutie pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoare ce ar duce la ingradirea unor drepturi si ar sufoca economia. Presedintele este increzator ca Romania va depasi pandemia daca locuitorii vor respecta normele sanitare, .

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Avem de gand sa achizitionam vaccinul, in masura in care el va fi disponibil (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca atunci cand va aparea pe piata un vaccin anti-COVID-19, statul are de gand sa il achizitioneze. Totodata, acesta.

Klaus Iohannis, anunt MAJOR despre noul an scolar: Pandemia nu va disparea pana in septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca scoala nu va incepe in conditii normale, deoarece pandemia nu va disparea pana in septembrie, precizand ca scenariile legate de inceperea anului scolar vor fi prezentate intr-o saptamana sau doua.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )