Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mara Mares: Guvernul PNL investeste peste 22 de milioane de euro la Fagaras. Dupa foarte mult timp Fabrica de Pulberi va face angajari, nu concedieri

Adevărul Adevărul,
Mara Mares: Guvernul PNL investeste peste 22 de milioane de euro la Fagaras. Dupa foarte mult timp Fabrica de Pulberi va face angajari, nu concedieri

Presedintele TNL, Mara Mares, a anuntat ca Guvernul va investi 22 de milioane de euro la Fagaras, urmand a fi generate sute de noi locuri de munca. continuă pe Adevărul

Bilantul COVID-19 la nivel global: peste 16 milioane de infectari

Peste 16 milioane de persoane la nivel global s-au infectat cu noul coronavirus. Potrivit bilantului.

Mara Mares (PNL), despre intentia Parlamentului de a stabili data alegerilor generale: O chestiune imorala. Parlamentarii PSD stiu ca majoritatea nu vor mai prinde un nou mandat (VIDEO)

Deputata PNL Mara Mares a vorbit, marti, in direct pe B1 TV, despre proiectul de lege adoptat luni de catre Parlament, care prevede ca legiuitorii sunt cei care vor stabili data de desfasurare a alegerilor.

Guvernul britanic investeste intr-o companie care organizeaza petreceri sexuale

Guvernul britanic investeste 170. 000 de lire sterline intr-o companie care organizeaza petreceri sexuale, relateaza CNN.

PSD, acuzatii grave: Guvernul PNL taie salariile romanilor cu 12%, prin ordonanta de urgenta

Reprezentantii Partidului Social Democrat acuza Guvernul PNL ca taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12%. Practic, Guvernul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme, scriu reprezentantii PSD pe o retea sociala.

PSD: Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12%. Executivul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme

Social-democratii au transmis ca Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12% fiindca asta inseamna adoptarea modelului german de program flexibil, care permite companiilor sa reduca la jumatate norma de lucru a angajatilor, primind o subventie de la stat.

ALDE: incep sa iasa la suprafata toate tunurile date de Guvernul PNL in perioada starii de urgenta. Nu v-a iesit combinatia?

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care vor sa scoata in evidenta tunurile date de Guvernul PNL in perioada starii de urgenta.

PSD: Guvernul PNL ii taxeaza pe romani cu 700 de euro de persoana

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica dur Guvernul PNL. Liberalii lui Iohannis le iau romanilor din portofel cate un salariu mediu in fiecare an, vreme de un deceniu.

Lucian Romascanu:Vinovat e Iohannis si Guvernul PNL. Guvernul a scapat pandemia de sub control

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a raspuns joi la atacul presedintelui Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca a pierdut controlul ratiunii. Acesta a adaugat ca vinovatii pentru scaparea de sub control a pandemiei cu COVID-19 sunt Iohannis si Guvernul lui incompetent si criminal.

Mihai Tudose da de pamant cu guvernul PNL: Cum sa faci din Guvernul Natafleata un Harap Alb? Asta da cosmar national!

Mihai Tudose a declarat ca atragerea muntelui de bani de la Uniunea Europeana se va dovedi un efort prea mare pentru actualul Guvern. Fostul premier arata ca marea intrebare este cum sa faci din Guvernul Natafleata un Harap Alb?.

PENTRU COSTURI CU LUCRARI DE DEZAFECTARE SI REFACERE A MEDIULUI Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom peste 288 milioane lei

Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom SNP) suma de 287,62 milioane lei plus dobanzi, conform unei decizii finale emise de Tribunalul Arbitral in arbitrajul initiat de OMV Aktiengesellschaft la Camera Internationala de Comert de la Paris impotriva autoritatilor din tara noastra, se arata in raportul grupului petrolier publicat astazi pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2968 seconds )