Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de aproape 69 milioane lei pentru achizitia de servicii de proiectare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de aproape 69 milioane lei pentru achizitia de servicii de proiectare

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de 68,6 milioane lei 14,4 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de proiectare pentru construirea spitalului regional din Cluj-Napoca, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii a lansat procedura de licitatie pentru achizitia serviciilor de proiectare a Spitalului Regional Cluj

Ministerul Sanatatii a lansat, pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene - SICAP si JOUE, procedura de licitatie restransa pentru achizitia serviciilor de proiectare in vederea elaborarii proiectului tehnic de constructie a Spitalului Regional de Urgenta Cluj si a serviciilor de asistenta tehnica.

Licitatia pentru proiectarea Spitalului regional din Cluj, lansata de Ministerul Sanatatii

Procedura de licitatie restransa pentru achizitia serviciilor de proiectare a Spitalului Regional de Urgenta din Cluj si de asistenta tehnica a fost lansata de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE). Valoarea estimata a contractului de servicii este de 68. 513,80 lei fara TVA, iar toti cei interesati au termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020.

Fraude economice, investigate de politisti. Au fost sechestrate bunuri de aproape 3 milioane de lei

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 127 de perchezitii si au instituit masuri asiguratorii de peste 3. 000 de lei.

Ministerul Sanatatii a inceput controale tematice in spitalele din tara

Ministerul Sanatatii MS) anunta, vineri, ca a inceput controale tematice in unitatile sanitare din .

Ministerul Sanatatii verifica, pana la finalul acestei luni, respectarea planurilor de conformare in toate spitalele din tara

Ministerul Sanatatii anunta ca a inceput actiunile tematice de control in toate spitalele din Romania. Pana la finalul acestei luni, inspectorii sanitari din cadrul directiilor de sanatate publica urmeaza sa verifice respectarea planurilor de conformare si a planurilor operationale atat in spitalele de stat, cat si in cele private.

Ministerul Sanatatii a inceput controale in spitalele din toata tara: Cat vor dura verificarile

Ministerul Sanatatii anunta ca a inceput controale in spitalele din toata tara. Astfel, potrivit unui comunicat de presa al institutiei, pana la sfarsitul lunii ianuarie, se va verifica respectarea pl.

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

Vaccinarea gratuita impotriva HPV, demarata de Ministerul Sanatatii din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV din luna ianuarie

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica, anunta Agerpres.

Licitatie pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj - proiectarea va costa 68 de milioane de lei

Licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare a Spitalului Regional de Urgenta Cluj a fost lansata de Ministerul Sanatatii. Valoarea estimata a contractului este de 68 de milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )