Libnet.ro
UNICEF

17:30

RALUCA TURCAN: Guvernul va aproba un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Guvernul va aproba un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz din Romania

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz metan din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor .

RALUCA TURCAN, CATRE AUTORITATILE LOCALE: Guvernul doreste, daca s-ar putea, reluarea cursurilor fata in fata

Vicepremierul Raluca Turcan a rugat, luni, autoritatile locale sa facem front comun in perspectiva anului scolar, spunand ca guvernul doreste revenirea la o viata normala si, daca s-ar putea, conditiile epidemiologice sa ne permita reluarea cursurilor fata in fata, dar ca exista si alte scenarii de lucru - cele care iau in calcul predarea online. Reprezentanta guvernului a spus, in sedinta Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania, ca e nevoie de un efort comun al autoritatilor centrale si al primarilor pentru bunele conditii de incepere a anului scolar, de care va depinde . ) stabilitatea administrativa a fiecaruia dintre dumneavoastra. , scrie Edupedu.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Raluca Turcan, catre autoritatile locale: Sa luam masuri astfel incat in scoli sa fie conditii de distantare pentru elevi. Sa suplimentam spatiile de predare

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis, luni, la o intalnire cu reprezentantii Asociatia Oraselor din Romania AOR) ca trebuie luate masuri pentru inceputul anului scolar2020. Liderul liberal a precizat.

Raluca Turcan: Alegerile pot fi organizate in bune conditii

Alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate in bune conditii, in ciuda crizei sanitare care afecteaza Romania, a declarat, marti, la Botosani, vicepremierul Raluca Turcan.

Primele 235 de milioane de euro pentru dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale, accesate din 17 august

Primele 235 de milioane de euro din necesarul de un miliard prevazut de Guvern pentru dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale pot fi accesate din 17 august, a anuntat luni Ministerul Fondurilor Europene MFE), scrie Agerpres.

Primele 235 de milioane de euro pentru dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale, disponibile din 17 august

Primele 235 de milioane de euro din necesarul de un miliard prevazut de Guvern pentru dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale pot fi accesate din 17 august, a anuntat luni Ministerul Fondurilor Europene MFE), scrie Agerpres.

30.000 de euro pentru Tabara de sculptura in piatra ARMONIE din Parcul Corbeanca

Tabara de sculptura in piatra ARMONIE, programata sa se desfasoare in perioada 1 august - 5 septembrie 2020, in incinta Parcului Corbeanca, este un proiect care a atras pana acum sponsorizari totale in valoare de aproape 30. 000 de euro, fiind cofinantat de Administratia Fondului Cultural National cu fonduri nerambursabile de circa 18. 000 de euro.

Comisia Europeana a aprobat 47 milioane de euro pentru constructia unui spital la Craiova

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, care ar putea fi gata in 2026, scrie News. ro.

Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro pentru construirea unui spital de urgenta in Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )