Libnet.ro
UNICEF

00:06

Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat miercuri ca peste o suta de fosti membri ai PRO Romania, intre care si eurodeputatul Mihai Tudose, si-au depus documentele pentru a intra in PSD, adeziuni care au fost acceptate de Biroul Judetean al PSD Braila. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Fostul premier Mihai Tudose s-a intors in PSD

Fostul premier Mihai Tudose a semnat o cerere pentru a fi reprimit in PSD.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose revine in PSD (FOTO)

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat ca Mihai Tudose a revenit in PSD. Edilul a semnat recomandarea necesara pentru reprimirea fostului premier in randul social-democratilor. Nu am emotii.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD Primarul Brailei: Revine in forta

Plecat din Pro Romania la finalul anului trecut, fostul premier Mihai Tudose s-a reinscris in PSD, adeziunea sa fiind publicata pe Facebook de primarul din Braila, Marian Viorel Dragomir.

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica in emisiunea Subiectiv, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o reintregire a stangii, insa acesta nu are ce cauta in PSD.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD

Fostul premier Mihai Tudoses-a reinscris inPartidul Social Democrat, potrivit unui anunt facut deprimarul Brailei, Marian Dragomir.

Mirabela Dauer arunca BOMBA: Adevarul despre moartea lui MIHAI CONSTANTINESCU! Mesaj dincolo de mormant

Dupa mai multe luni in coma, artistul Mihai Constantinescu s-a stins din viata, in urma unui stop cardiorespirator. Printre colegii de breasla care regreta disparitia artistului se afla si Mirabela Dauer,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )