Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Cazul Ditrau ne va pune intr-o situatie complicata la nivel european. Europarlamentarii si in curand Guvernul vor trebui sa dea explicatii - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan: Cazul Ditrau ne va pune intr-o situatie complicata la nivel european. Europarlamentarii si in curand Guvernul vor trebui sa dea explicatii - UPDATE

Eurodeputatul liberal Rares Bogdan a avertizat asupra riscului ca ceea ce s-a intamplat la Ditrau sa puna Romania intr-o situatie extrem de delicata la nivel european, adaugand ca spera ca acest caz sa fie unul complet izolat. El a spus ca europarlamentarii romani, dar si Guvernul vor trebui sa dea explicatii. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: La mine in casa lucreaza o doamna din Sri Lanka, cu o piele extrem de neagra, si care are grija copiii mei (FOTO, VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca scandalul de la Ditrau va exploda inclusiv la Bruxelles pentru ca familia europeana este extrem de sensibila.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Rares Bogdan invinuieste partidul lui Viktor Orban pentru cazul brutarilor din Ditrau

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Dit.

Cazul Ditrau. Proprietara brutariei s-a razgandit din nou: Cei doi brutari din Sri Lanka vor continua activitatea acolo unde au fost si pana acum

O noua rasturnare de situatie in cazul Ditrau. Proprietara brutariei la care lucreaza cei doi barbati din Sri Lanka a anuntat ca muncitorii nu vor mai fi mutati intr-o alta etapa a procesului de.

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea.

CNCD se va autosesiza in cazul Ditrau: Totul, dupa ce proprietara brutariei a anuntat ca cei doi muncitori din Sri Lanka vor fi mutati intr-o alta etapa a procesului de productie

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) se va autosesiza in cazul Ditrau. Asta dupa ce patronul brutariei din localitate a anuntat ca cei doi muncitori din Sri Lanka vor fi mutati intr-o.

Dosar penal in cazul Ditrau: Politistii cerceteaza revolta impotriva muncitorilor din Sri Lanka drept incitare la ura

Politistii din Harghita au deschis un dosar penal pentru incitare la ura sau discriminare in cazul Ditrau, informeaza Agerpres. inca din zilele trecute, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean.

RARES BOGDAN: Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, dumica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca prim-ministrul Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic, care comunica de multe ori si pentru alti membri ai Cabinetului, si i-a indemnat pe acestia sa nu considere niciodata ca presa ar fi un dusman.

VIDEO Rares Bogdan, catre liberali: Vom castiga localele. Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, Clotilde Armand, o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se declara convins ca PNL va castiga alegerile locale in Bucuresti, daca se mobilizeaza, el afirmand ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, iar Clotilde Armand, candidatul USR la Primaria Sectorului 1, este o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )