Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rares Bogdan (PNL), despre motiune: PSD nu are, astazi, semnaturile necesare si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban in cazul in care vor reusi, vom avea surprize pentru ei (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL), despre motiune: PSD nu are, astazi, semnaturile necesare si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban in cazul in care vor reusi, vom avea surprize pentru ei (VIDEO)

PSD nu a strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura, in ciuda declaratiilor facute de liderii sai, si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban, a declarat eurodeputatul Rares. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Numarul parlamentarilor pentru diaspora va fi dublat, daca nu chiar triplat, foarte curand

Numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora va fi dublat, daca nu chiar triplat, a anuntat vineri eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, potrivit.

Rares Bogdan spune ca PNL va continua indepartarea oamenilor promovati de PSD din institutii: inca sunt pe coridoarele puterii sau la butoanele puterii (VIDEO)

Oameni apropiati de PSD inca sunt pe coridoarele puterii sau chiar la butoanele puterii, a afirmat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, care a precizat ca Guvernul Orban va continua depesedizarea in.

Rares Bogdan nu se lasa convins sa candideze pentru Primaria Capitalei. Ce spune prim-vicepresedintele PNL despre propunerea partidului pentru locale

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reiterat faptul ca nu va candida la Primaria Capitalei, dar partidul va avea candidat propriu la urmatoarele locale.

Rares Bogdan acuza PSD ca impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu UE. Ticalosie si dublu limbaj. E noaptea mintii!

Liderul eurodeputatilor PNL, Rares Bogdan, acuza Partidul Social Democrat de faptul ca incearca fortarea unei dezbateri in plenul Parlamentului European pe tema situatiei din Romania. Mai precis, social-democratii vor atraga atentia ca revenirea la alegerea primarilor in doua tururi ar fi una problematica.

Rares Bogdan: Un partid care va incerca sa se atinga de pensiile si salariile romanilor va fi pulverizat

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca un partid care va incerca sa se atinga de pensiile si salariilor romanilor va fi pulverizat si a dat asigurari ca PNL va respecta legea pensiilor asa cum aceasta a fost votata in Parlament.

Rares Bogdan da asigurari ca pensiile vor creste: Orice Guvern care se va juca cu acest lucru va fi efectiv pulverizat

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, ii asigura pe cetateni ca PNL nu va afecta pensiile romanilor si ca Guvernul va respecta legea pensiilor votata de Parlament.

Rares Bogdan, decis: Fara candidatura la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Rares Bogdan e decis sa nu candideze la Primaria Capitalei, insa sustine ca PNL va avea candidat propriu.

Rares Bogdan, laude la adresa lui Ludovic Orban: ii dau nota 10. Altora le dau mai putin

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, spune ca pana la momentul actual i-ar acorda premierului Orban nota 10, adaugand ca pe alti colegi de partid i-ar taxa pentru modul defectuos in care comunica cu mass-media.

Rares Bogdan, la Antena 3: Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe desfiintarea Sectiei Speciale

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat ca liberalii vor veni cu asumare de raspundere in Parlament pe desfiintarea Sectiei de Investigare a unor Infractiuni din Justitie, dar si pe eliminarea pensiilor speciale.

Ce masuri pregateste PNL pentru perioada urmatoare. Rares Bogdan: Ne-am asumat cateva lucruri Am incercat sa desfiintam pensiile speciale de 3 ori. De 3 ori, PSD ne-a blocat (VIDEO)

PNL va duce mai departe masurile pe care si le-a asumat, si anume revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, promovarea alegerilor anticipate, desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )