Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rares Bogdan (PNL): Guvernantii n-au invatat sa se poarte frumos deoarece dupa ce au jefuit Romania considera ca tara e feuda lor

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): Guvernantii n-au invatat sa se poarte frumos deoarece dupa ce au jefuit Romania considera ca tara e feuda lor

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat, vineri, ca guvernantii, dupa ce au jefuit Romania, considera ca tara e feuda lor. Domnul. continuă pe B1

Iohannis: Din pacate, oamenii au invatat sa protesteze, dar guvernantii nu au invatat sa se poarte frumos

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la The Liederkranz of New York City, pentru lansarea cartii EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, a declarat ca, in ciuda faptului ca in ultima perioada romanii au invatat sa protesteze, guvernantii nu au invatat sa se poarte frumos, potrivit Agerpres.

Liderul delegatiei romane din PPE spune ca viitoare sefa a Comisiei Europene este o plagiatoare. Rares Bogdan (PNL): Fara dubla masura, caci noi suntem intransigenti cu propunerea Romaniei (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, si-a.

Rares Bogdan: Luni dimineata, Comisia de Afaceri Juridice a Parlamentului European se va intruni pentru a da inca o pozitie oficiala in cazul Rovanei Plumb (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca luni dimineata Comisia de Afaceri Juridice a Parlamentului European se va intruni pentru a.

Rares Bogdan: Am fost in situatia sa ni se respinga candidatul pe buna dreptate. Daca avea decenta, Rovana Plumb ar fi trebuit sa nu se lase nominalizata (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a comentat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Rovana Plumb nu va mai fi comisar european, in conditiile in care a fost.

Rares Bogdan, despre sansele Rovanei Plumb de a deveni comisar european: Liviu Dragnea apare pe prima pagina din ziarul Bild, sub titlul Aceasta captura ii va crea probleme Ursulei von der Leyen (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca Rovana Plumb nu are sanse sa ajunga comisar european si ca Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Executivului comunitar, s-ar putea vedea in situatia ca echipa.

Rares Bogdan: Viorica Dancila ar trebui sa plece. Nu doar ca a facut de ras Romania, face de ras ideea de premier al acestei tari (VIDEO)

Deputatii din Comisia juridica au amanat, marti, dezbaterile si votul pe abrogarea Legii recursului compensatoriu. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, europarlamentarul PNL Rares Bogdan i-a acuzat pe.

Rares Bogdan, anunt vital despre Laura Codruta Kovesi

Rares Bogdan a anuntat ca Laura Codruta Kovesi mai are de trecut prin cateva formalitati pana sa fie instalata in functia de procuror-sef european. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )