Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rares Bogdan: PNL va reintroduce alegerea primarilor in doua tururi si va taia pensiile speciale Cum vede eurodeputatul Opozitia si jocul lui Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: PNL va reintroduce alegerea primarilor in doua tururi si va taia pensiile speciale Cum vede eurodeputatul Opozitia si jocul lui Ponta (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a subliniat marti seara, in direct pe B1TV, ca partidele din Opozitie actioneaza in bloc pentru demiterea Guvernului Dancila, precum si ca este foarte probabil ca. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce Fantoma alba din Piata Victoriei a fost transferata la alta unitate: Poate noul ministru il apropie de Rahova!

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, critica dur demersulomului in alb din Piata Victoriei, colonelul Dumitru Paraschiv, de a da in judecata Jandarmeria pentru ca a fost detasat la.

Mihai Gotiu (USR): Intram intr-un guvern minoritar daca a doua zi isi asuma raspunderea pe legi esentiale, precum fara penali si alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Senatorul Mihai Gotiu a anuntat luni seara, in direct pe B1TV, ca USR este gata sa formeze un nou guvern in Parlament daca viitorul cabinet intra in procedura de asumare a raspunderii, pe legi precum.

Imagini inedite cu Rares Bogdan, pe trotineta: in viteza, spre guvernare! - VIDEO

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan a fost prezent la intalnirea liberalilor de la Iasi, unde a fost surprins cum se plimba pe o trotineta electrica. Rares Bogdan a declarat ca s-a urcat pe trotineta, pentru.

Rares Bogdan vine cu VESTI iNGROZITOARE despre INTERZICEREA masinilor pe benzina si pe motorina in Romania

Rares Bogdan a venit cu vesti ingrozitoare despre interzicerea masinilor pe benzina si motorina in Romania, dupa ce a vazut initiativa Danemarcei, care, sustinuta de 10 tari din UE, a cerut interzicerea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )