Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Greu de spus daca va trece motiunea de cenzura. Orban se bazeaza pe trei tradatori de profesie, si anume Hunor, Tariceanu si Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Greu de spus daca va trece motiunea de cenzura. Orban se bazeaza pe trei tradatori de profesie, si anume Hunor, Tariceanu si Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca este greu de spus care va fi rezultatul motiunii de cenzura de joi, pentru ca Ludovic Orban, presedintele PNL, isi bazeaza. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate.

Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

Intrebata daca va demisiona daca trece motiunea, Dancila a raspuns ca nu va renunta la mandatul de premier, dar ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un.

Basescu:Daca trece motiunea s-ar putea ca Dancila sa ramana interimar pana dupa alegeri

Fostul presedinte spune ca este foarte posibil un scenariu in care Viorica Dancila sa ramana premier.

Ce spune Traian Basescu despre faptul ca Iohannis circula cu avion privat. Suntem de rasul lumii!

Traian Basescu si-a expus parerea sincera despre faptul ca presedintele tarii este obligat sa circule cu un avion privat din cauza inexistentei unei aeronave prezidentiale. Iata mesajul dur al lui Traian Basescu vizavi de aceasta neregula care dainuie de prea multi ani! Iohannis circula cu un avion privat. Traian Basescu taxeaza dur acest lucru Traian .

TRAIAN BASESCU: Nu cred ca presedintele e in cea mai confortabila situatie

Fostul presedinte, Traian Basescu, spune ca ministrii interimari in mod normal ar trebui numiti foarte repede, iar titularii pe portofolii trebuie validati de Parlament.

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

Traian Basescu si o poveste despre onorabilul Parlament. N-ai ce-i face, ca nu poti sa-l arestezi (VIDEO)

Traian Basescu nu crede deloc in scenariul alegerilor anticipate. Date fiind conditiile prevazute in Constitutie ce trebuie indeplinite, fostul presedinte crede ca organizarea unui astfel de scrutin nu poate fi.

Basescu explica posibilele scenarii dupa ce motiunea va trece. O intrare in profunda instabilitate politica va duce la o nenorocire. Romania trebuie sa se imprumute lunar sa plateasca pensii si salarii (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca marea intrebare nu este daca trece sau nu motiunea de cenzura, ci ce se va intampla dupa ce motiunea va trece. Fostul presedinte nu exclude scenariul ca actualul.

Dancila: Daca trece motiunea, voi lupta si mai mult, din Opozitie, sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila a declarat ca daca motiunea de cenzura va trece, din Opozitie va lupta si mai mult ca PSD sa castige prezidentialele si apoi sa revina la guvernare, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )