Libnet.ro
UNICEF

07:00

Basescu, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Predoiu face ce stie mai bine. Slugareste si el putin

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Predoiu face ce stie mai bine. Slugareste si el putin

Fostul presedinte Traian Basescu, in prezent europarlamentar, critica dur desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, acuzand-l pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu ca face ce stie mai bine: slugareste si el putin pe cei care vor sa vada din nou judecatorii pusi sub controlul DNA, pentru ca asa se mai poate pricopsi cu o decoratie de la ambasadele straine. continuă pe Adevărul

Ciolacu: E revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale, cand zi de zi vedem ticalosiile si abuzurile din justitie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine caeste revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale. El adauga ca romanii au spus, la referendum, ca legile justitiei nu mai pot fi modificate prin ordonante de urgenta.

Rares Bogdan, despre desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie: Sa nu sarim ca naivii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sarit in apararea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, dupa desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Presedintele Tribunalului Timis, despre desfiintarea sectiei speciale: Vom fi ocupati sa pronuntam solutii care sa ne asigure linistea si libertatea

Judecatoarea Adriana Stoicescu, presedinte al Tribunalului Timis, se opune desfiintarii sectiei speciale de anchetare a magistratilor, sustinand ca nimeni nu vorbeste despre adevarata miza a desfiintarii sectiei speciale.

Ana Birchall, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Vremea smecheriilor introduse, pe furis, de Iordache trebuie sa apuna

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca este foarte bine ca in sedinta de Guvern de vineri seara s-a discutat si despre adoptarea unui memorandum care propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Birchall, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Vremea smecheriilor introduse, pe furis, de Iordache trebuie sa apuna

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca este foarte bine ca in sedinta de Guvern de vineri seara s-a discutat si despre adoptarea unui memorandum care propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Vosganian: Cei care doresc desfiintarea Sectiei Speciale vor sa revenim la practicile inchizitoriale din 2014-2017

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca cei care doresc desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie vor ca Romania sa revina la practicile inchizitoriale din perioada 2014-2017.

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale. Agenda sedintei Executivului

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un memorandum care va fi.

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri seara. Anterior, Memorandumul continea si varianta regandirii modului in care functioneaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

VIDEO Predoiu a propus, in sedinta de Guvern, desfiintarea sectiei speciale din Justitie. Orban: Mi se pare o propunere corecta

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri, care va incepe la ora 20. 00, memorandumul privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), informeaza Executivul, printr-un comunicat de presa. 26 Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, vorbeste despre Sectia Speciala, explicand ca a fost criticata de multi magistrati si de partenerii europeni, inclusiv de GRECO, MCV si Comisia de la Venetia. Propunerea Ministerului Justitiei este, astfel, de eliminare a SIIJ. Mi se pare o propunere corecta, i-a raspuns Orban lui Predoiu. Predoiu, in sedinta de vineri seara: Sectia speciala iese din principiile de functionare ale Ministerului Public .

Cristi Danilet sustine desfiintarea Sectiei Speciale: O astfel de structura nu exista nicaieri in lume

Judecatorul Cristi Danilet, vicepresedinte al Asociatiei Initiativa pentru Cultura Democratica Europeana ICDE), s-a aratat in favoarea desfiintarii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), dupa ce ieri Guvernul a adoptat un Memorandum in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )