Libnet.ro
UNICEF

09:15

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

B1 B1,
Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai. continuă pe B1

Catalin Ivan candideaza la prezidentiale: Romania, cu cea mai saraca populatie din UE, are cea mai bogata clasa politica! Averile colosale, facute din bani publici!

Catalin Ivan, fost europarlamentar PSD timp de doua mandate, fondatorul si presedintele Partidului ADN Alternativa pentru Demnitate Nationala si-a anuntat astazi candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei in Bucuresti, intr-un loc simbolic al industriei din Romania: o hala de productie a GRIRO fosta uzina Grivita). Campania electorala poarta titulara IVAN 24, semnaland demararea unui proiect politic de lunga durata.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Fostul europarlamentar Catalin Ivan si-a anuntat candidatura

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. Pot spune astazi ca voi.

Catalin Ivan si-a anuntat candidatura la Presedintie

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei.

Fifor, atac dur la Ponta: Nimeni din PSD nu va va ierta trocurile pe care le faceati prin K2. Ati tradat fara sa clipiti

Mihai Fifor a venit cu atac dur la adesa lui Victor Ponta. Secretarul general PSD ii transmite liderului PRO Romania ca niciun social-democrat nu va ierta trocurile pe care le-a facut in vilele de protocol ale SRI.

Catalin Botezatu, noi informatii dupa ce a aparut vestea ca e in stare grava. Ce se intampla la spital

Fanii lui Catalin Botezatu au ramas extrem de ingrijorati cu privire la starea lui de sanatate. Numeroase zvonuri aparute imediat dupa internarea sa intr-un spital din Turcia sustineau ca designer-ul se simte rau, iar ca starea lui s-ar degrada. Monica Vlad, o buna prietena a vedetei a facut lumina in acesta situatia. Ce se intampla .

Premierul Dancila, atac dur la Iohannis dupa ce presedintele a spus ca o sustine pe Kovesi: incalca Constitutia. Nu tine cont de nimeni

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca a exprimat punctul de vedere al Guvernului de a nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru Parchetul European, mentionand ca nu poate sa.

Un ONG cere premierului Dancila sa se implice pentru a debloca lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva

Asociatia Pro Infrastructura solicita premierului Viorica Dancila sa se implice direct pentru a debloca situatia in care se afla lotul 3 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva, un tronson de autostrada finalizat in proportie de 99%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )