Libnet.ro
UNICEF

15:15

Catalin Ivan candideaza la prezidentiale: Romania, cu cea mai saraca populatie din UE, are cea mai bogata clasa politica! Averile colosale, facute din bani publici!

Adevărul Adevărul,
Catalin Ivan candideaza la prezidentiale: Romania, cu cea mai saraca populatie din UE, are cea mai bogata clasa politica! Averile colosale, facute din bani publici!

Catalin Ivan, fost europarlamentar PSD timp de doua mandate, fondatorul si presedintele Partidului ADN Alternativa pentru Demnitate Nationala si-a anuntat astazi candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei in Bucuresti, intr-un loc simbolic al industriei din Romania: o hala de productie a GRIRO fosta uzina Grivita). Campania electorala poarta titulara IVAN 24, semnaland demararea unui proiect politic de lunga durata. continuă pe Adevărul

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Fostul europarlamentar Catalin Ivan si-a anuntat candidatura

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. Pot spune astazi ca voi.

Catalin Ivan si-a anuntat candidatura la Presedintie

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Astronomii au detectat cea mai masiva stea neutronica descoperita vreodata, una care aproape ca nu ar trebui sa existe, noteaza CNN. Stelele neutronice, ramasite aparute dupa supernove, sunt cele mai mici stele din Univers, ele avand dimensiuni comparabile cu cele ale unui oras mare.

Cea mai ciudata provocare din online implica Super Glue si iti face buzele mai mari

In universul provocarilor de pe internet, au existat multe performante ciudate care au devenit virale, dar cea mai noua s-ar putea sa fie si cea mai stupida. O tanara cu foarte mult timp.

Schimbarile climatice: Cea mai mare greva globala.

Tineri din toata lumea vor participa la cea mai mare greva globala in ceea ce priveste clima, ne spu.

VIDEO Seceta face ravagii in Baragan. Cea mai afectata este cultura de rapita

Seceta afecteaza cultura de rapita, una dintre cele mai profitabile pentru agricultori dar care a devenit in ultimii ani cea mai paguboasa. Pamantul uscat provoaca intarzieri si la insamantarea graului de toamna. Cultura trebuie infiintata pana pe 15 octombrie si daca nu ploua exista riscul ca productia sa fie mult diminuata atat cantitativ cat si calitativ.

SECRETUL BUNICII: Cea mai simpla si gustoasa reteta de MURATURI! Toamna asta da lovitura cu...

Iata cea mai simpla si gustoasa reteta de muraturi, potrivit DC News. Ingrediente Muraturi 1 lingurita de sare mare 1 lingurita de seminte de coriandru 1 usturoi, feliat cana.

Vara anului 2019, cea mai CALDUROASA din istoria inregistrarilor meteorologice realizate in emisfera nordica: Banchiza Oceanului Arctic s-a micsorat cu 30% sub medie

Vara anul 2019 a fost cea mai calduroasa in emisfera nordica, spun specialistii din cadrul Administratiei Nationale Oceanice si Atmosferice NOAA) din Statele Unite,potrivit g4media. ro. in conditiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )