Libnet.ro
UNICEF

07:30

Catalin Ivan intra oficial in cursa pentru Cotroceni: Fostul europarlamentar PSD a depus la BEC peste 230.000 de semnaturi

B1 B1,
Catalin Ivan intra oficial in cursa pentru Cotroceni: Fostul europarlamentar PSD a depus la BEC peste 230.000 de semnaturi

Un nou candidat intra in cursa pentru presedintie! Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan s-a inscris oficial duminica la Biroul Electoral Central unde a depus peste 230. 000 de semnaturi. Am reusit sa. continuă pe B1

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, baie de multime la sediul BEC

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Un candidat se retrage din cursa pentru Cotroceni: Am refuzat sa accept ofertele de pe piata neagra a semnaturilor

Dupa ce Viorel Catarama, presedintele PartiduluiDreapta Liberala , a fost respins din cauza semnaturile la BEC, un alt candidat anunta ca se retrage din cursa pentru Cotroceni. Candidatul Miscarii.

Candidatul Miscarii Nationale se retrage si el din cursa pentru Cotroceni. El spune ca a strans doar 173.000 de semnaturi

Candidatul Miscarii Nationale Romane la alegerile prezidentiale, Andrei Valentin Stoican, a anuntat, duminica, faptul ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, deoarece nu a strans numarul necesar de semnaturi, respectiv 200.

Candidatul PMP si-a prezentat programul cu care intra in cursa pentru Cotroceni: Nu o sa va bateti doar pentru persoana Theodor Paleologu ci pentru niste valori (VIDEO)

Theodor Paleologu si-a prezentat, sambata la Sala Dalles, in fata simpatizantilor din Capitala, principalele propuneri cu care merge in fata romanilor pentru a cere votul in cadrul alegerilor prezidentiale.

Ramona Ioana Bruynseels a intrat in cursa pentru Cotroceni: Voi face diferenta la prezidentiale

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, si-a depus candidatura la Biroul Electoral Central. Am depus astazi 280. 945 de semnaturi. Tinand cont de faptul ca eu am aparut pe scena.

Catalin Ivan si-a depus candidatura la prezidentiale

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central BEC), can.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )