Libnet.ro
UNICEF

06:00

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat, Catalin Ivan, si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic in care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala, si care se doreste o alternativa la actuala clasa politica. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut.

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte.

Premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile .

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

Mircea Diaconu a depus 400.000 de semnaturi la candidatura pentru alegerile prezidentiale: E ridicol sa vii cu doua milioane

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si PRO Romania, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Hunor Kelemen s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, s-a inscris recent in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Mircea Diaconu si-a depus si el candidatura pentru prezidentiale

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre cei care mai cred in romanism este de refacere a sperantei, a increderii in noi si viitorul nostru.

Kelemen Hunor, pe trotineta la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale: Nu politicienii trebuie sa se ocupe de fericirea oamenilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotineta electrica si a spus ca sustine proiectele impotriva poluarii.

Kelemen Hunor si Mircea Diaconu isi depun astazi candidaturile pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE - Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC: Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )