Libnet.ro
UNICEF

12:00

Continua razboiul Ponta - Tudose. Pro Romania ii cere acestuia din urma sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Adevărul Adevărul,
Continua razboiul Ponta - Tudose. Pro Romania ii cere acestuia din urma sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Tradari masive! Nemultumiti de deciziile lui Victor Ponta, membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu. El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro.

Pro Romania ii cere lui Mihai Tudose sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Mihai Tudose ii cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este in conflict deschis in ultima perioada. El il acuza pe liderul Pro Romania ca a devenit, in doar cateva luni, nefrecventabil si lipsit de credibilitate.

Tudose ii cere DEMISIA lui Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Europarlamentarul Mihai Tudose sustine ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, face orice ii sta in putinta pentru a scapa de cei care nu sunt de acord cu ideile sale, inclusiv de el. in acest context,.

Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

Pro Romania reactioneaza dupa ce Mihai Tudose a cerut, marti, demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. Pro Romania a transmis ca in opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din.

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obtinut pe listele acestei formatiunii politice. Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa nu mai.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

Ponta vrea alianta cu PSD in Opozitie, dar fara actuala conducere. Conditiile puse de Pro Romania social-democratilor pentru reformarea stangii

Victor Ponta se ofera sa reformeze stanga dupa esecul rasunator al PSD la alegerile prezidentiale. Pro Romania vrea sa colaboreze cu PSD in Opozitie, potrivit unui comunicat. Conditia pusa de Ponta.

Lovitura teribila pentru Victor Ponta! O intreaga filiala Pro Romania negociaza trecerea la USR: Pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta. Anuntul a fost facut de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )