Libnet.ro
UNICEF

09:15

Din nou despre a doua victorie a Securitatii

Adevărul Adevărul,
Din nou despre a doua victorie a Securitatii

Asa dupa cum era de asteptat, vestea ca vinerea trecuta Curtea de Apel a dat dreptate CNSAS si a hotarat ca fostul presedinte al Romaniei, dl. Traian Basescu, la ora aceasta europarlamentar, a fost ofertat de fosta Securitate comunista pe vremea cand era student la Institutul de Marina din Constanta, ca a acceptat oferta si a devenit informator nu a lasat insensibila societatea romaneasca. continuă pe Adevărul

Ozana Barabancea, din nou in costum de baie. Cum a reactionat Mihaela Radulescu atunci cand a vazut-o

Ozana Barabancea a fost unul dintre personajele cu greutate in showbiz-ul romanesc. Spun a fost pentru ca vedeta Antena 1 a slabit spectaculos, in ultimii doi ani, iar acum se poate lauda cu o silueta care nu poate trece neobservata. Asa s-a intamplat recent, cand Ozana s-a pozat in costum de baie, iar Mihaela Radulescu .

Alina Chivulescu sufera enorm dupa ce Dan Chisu a fost din nou diagnosticat cu cancer. Actrita din Fructul Oprit, de nerecunoscut

Anul acesta, Dan Chisu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oara. Vestea a indurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, sotia sa, pe fata careia se cunosc deja urmele suferintei. Actrita este mult mai abatuta si ingandurata, atunci cand iese in public, dupa cum se poate vedea in imaginile din galeria foto a .

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, in SUA. Alina Vidican, din nou in instanta

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite. Ea urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor americani, dupa ce a comis mai multe nereguli. Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite, dupa ce a incalcat de mai multe ori legislatia .

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi.

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

VIDEO Un senator a deschis focul in fata Parlamentului din Haiti ranind doua persoane, inclusiv un fotoreporter

Un senator a deschis focul in timpul unui protest care avea loc in fata sediului Parlamentului din Haiti, ranind doua persoane, una dintre acestea fiind fotoreporter, transmite BBC News.

Procurorii ar fi aflat din presa despre transferul lui Mario Iorgulescu la spitatul din strainatate

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat in aceasta dimineata la un spital din strainatate. Procurorul de caz a fost anuntat, dar abia dupa ce a fost efectuat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )