Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose s-ar putea intoarce in PSD. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose s-ar putea intoarce in PSD. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu exclude reintoarcerea in PSD a fostului prim-ministru Mihai Tudose, liderul social-democrat invocand importanta mandatului de europarlamentar detinut de Tudose. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, despre revenirea in PSD: Nu exclud. Atat timp cat noul PSD isi asuma ca nu mai face niste lucruri, putem avea o discutie

Eurodeputatul Mihai Tudose a declarat luni ca nu exclude o reintoarcere in PSD, dar ca o hotarare in acest sens va lua numai dupa ce va avea o discutie cu presedintele interimar Marcel Ciolacu, cu noua echipa de conducere a PSD, dar si cu membrii fostei organizatii Pro Romania de la Braila, care si-au dat sambata demisia in bloc din partid.

Raspunsul lui Tudose, la oferta lui Ciolacu de a reveni in PSD. La final o sa am o discutie foarte, foarte serioasa cu mine

Dupa ce Marcel Ciolacu a declarat ca este posibil ca Mihai Tudose sa revina in PSD, fostul premier a sustinut si el ca o revenire in randul social-democratilor nu este exclusa, in situatia in care.

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti.

Ciolacu: E posibil ca Tudose sa revina in PSD Liderul social-democratilor nu exclude o alianta cu partidul lui Ponta

Marcel Ciolacu a declarat ca este posibil ca Mihai Tudose, recent plecat din Pro Romania, sa revina in PSD. Pe de alta parte, presedintele interimar al social-democratilor nu exclude nicio alianta cu.

CORINA CRETU: PSD a facut un rau imens tarii pe plan extern

Europarlamentarul Corina Cretu a declarat, sambata, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD a facut un rau imens tarii pe plan extern, iar acest lucru a dus la decredibilizarea tarii noastre pe mai multe planuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )