Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar

Antena3 Antena3,
Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obtinut pe listele acestei formatiunii politice. Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa nu mai. continuă pe Antena3

Pro Romania ii cere lui Mihai Tudose sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Continua razboiul Ponta - Tudose. Pro Romania ii cere acestuia din urma sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

Pro Romania reactioneaza dupa ce Mihai Tudose a cerut, marti, demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. Pro Romania a transmis ca in opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din.

Mihai Tudose, la iesirea de la urne: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, la Bruxelles, acolo unde locuieste de cand a fost ales europarlamentar din partea Pro Romania. Tudose a ironizat-o pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Mihai Tudose a votat la Bruxelles: Am votat pentru Romania si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, la Bruxelles, pentru Romania. Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematicea scris Tudose, pe Facebook.

Mihai Tudose, aluzie sarcastica la adresa lui Dancila: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a ironizat-o, duminica, pe Viorica Dancila, transmitand sarcastic ca, printre altele, a votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice. Tudose a facut astfel aluzie la faptul ca Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, nu a stiut cum se calculeaza aria cercului, desi a sustinut ca a dat meditatii la matematica si a terminat facultatea cu media 9.

Declaratia zilei. Mihai Tudose: Am votat pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier PSD Mihai Tudose lasa de inteles ca a votat cu Klaus Iohannis in finala prezidentiala. Europarlamentarul ProRomania nu a rata ocazia sa o ironizeze pe Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Mihai Tudose, ironii dupa vot: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat la Ambasada din Bruxelles. Pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul a aruncat si o ironie. Am votat la Bruxelles.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )