Libnet.ro
UNICEF

17:46

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Fostul europarlamentar Catalin Ivan si-a anuntat candidatura

B1 B1,
Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Fostul europarlamentar Catalin Ivan si-a anuntat candidatura

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. Pot spune astazi ca voi. continuă pe B1

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Un alt candidat si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru functia de presedinte al Ro.

Avram Iancu se retrage din cursa prezidentiala: A reusit sa stranga doar 1247 de semnaturi din cele 200.000 necesare si a primit o singura donatie de 2.000 de lei

Avram Iancu, bibliotecarul care a inotat de-a lungul Canalului Manecii, si-a anuntat retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca a fost invins de sistemul care ingradeste sansele celor ma.

Sistemul de monitorizare a prezentei la vot, utilizat la alegerile prezidentiale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu are niciun fel de problema legata de utilizarea tabletelor la viitoarele alegeri prezidentiale, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, presedintele comisiei parlamentare pentru alegerile europarlamentare. Ea a spus ca a trimis catre STS o nota in care solicita ca toate datele de la europarlamentare sa fie salvate, inainte ca tabletele conectate la sistemul infor-matic de monitorizare a prezentei la vot sa fie folosite la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a marturist ca mama fetei disparute in tragedia din Caracal a strans aproximativ 2. 000 de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi.

Iohannis, Dancila, Barna, averi inainte de alegerile prezidentiale. Cat detin favoritii pentru presedintie in conturi

Antena 3 a prezentat averile principalilor favoriti la alegerile prezidentiale, respectiv Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna. Klaus Iohannis Doua apartamente si trei case are Klaus Iohannis, iar.

MAE, precizari despre informarea cetatenilor romani din strainatate cu privire la alegerile prezidentiale 2019

Ministerul Afacerilor Externe MAE) explica prin intermediul unui comunicat de presa cum a contribuit alatiri de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, la.

Avram Iancu s-a retras din cursa pentru candidatura independenta la Presedintia Romaniei

Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani, cunoscut pentru performanta de a trece inot Canalul Manecii sau pentru cea prin care a inotat de-a lungul intregului curs al Dunarii, a renuntat sa mai candideze independent pentru functia de presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )